Beni Mguild 280cm x 180cm (dit kleed wordt rond 25 maart binnen verwacht)

Bestel online uw vintage vloerkleed en u heeft het vloerkleed de volgende werkdag zonder verzendkosten in huis. Niet tevreden is geld terug. Op deze manier kunt u het kleed eenvoudig thuis beoordelen.
Meer informatie »

€ 890,00
incl. 21% BTW
  • 500 unieke vintage vloerkleden op voorraad
  • Gratis versturen bij
    bestelling boven € 100,-
    Vandaag besteld, morgen in huis
  • Showroom van 2000 vierkante meter
  • Maatwerk mogelijk
Beni mguild 280cm x 180cm

Beni Mguild, vloerkleed uit Marokko.

 

De Beni Mguild tapijten zijn momenteel erg populair en zie je veel in de woonbladen.  In Nederland is deze trend nog enigszins onbekend. De berber kleden zijn van dikke kwaliteit.  Elk Beni Mguild tapijten is uniek.  De Marokkaanse kleden staan prachtig in een modern interieur, maar net zo goed in een klassiek interieur.

 

Beni Mguild no: 8681

Maat: 280cm x 180m

Kleur: divers

Materiaal: Wol

 

Ze worden gemaakt door berberstammen in het Atlasgebergte.  

Volg uw bestelling

Na uw online bestelling pakken wij het kleed direct zorgvuldig in en versturen wij deze direct. U ontvangt per e-mail een track & trace-code, waarmee u kunt zien wanneer het kleed bij u aangeboden wordt. U kunt er ook voor kiezen om het op een bepaalde dag geleverd te krijgen. Neem hiervoor contact met ons op na uw bestelling.

Na levering & retour zenden

Beoordeel na levering het Berber vloerkleed op uw gemak in uw eigen omgeving. Past het kleed toch niet in uw interieur? Geen probleem! Stuur het ingepakt aan ons retour, waarna u gelijk uw geld terugkrijgt. Terugsturen kost € 6,95 of maximaal € 12,20, afhankelijk van het gewicht.

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen  van klanten die eerder bij ons besteld hebben.