Beni ouarain vloerkleed, 270cm x 203cm

Bestel online uw vintage vloerkleed en u heeft het vloerkleed de volgende werkdag zonder verzendkosten in huis. Niet tevreden is geld terug. Op deze manier kunt u het kleed eenvoudig thuis beoordelen.
Meer informatie »

€ 890,00
incl. 21% BTW
  • 500 unieke vintage vloerkleden op voorraad
  • Gratis versturen bij
    bestelling boven € 100,-
    Vandaag besteld, morgen in huis
  • Showroom van 2000 vierkante meter
  • Maatwerk mogelijk
Beni ouarain vloerkleed uit Marokko

Prachtig wollen vintage Berber kleed.

 No 1865

Maat: 270cm x 203cm

De Beni Ouarain  en Beni Mrirt tapijten zijn momenteel erg gewild en terug te vinden in de glossy magazines. In Nederland is deze trend nog enigszins onbekend. Deze kleden zijn beeldschoon, warm en van super dikke kwaliteit. Elk Beni Ouarain tapijten is uniek. Geen een is het zelfde.  De Marokkaanse kleden staan prachtig in een modern interieur, maar net zo goed in een klassiek interieur.

De Beni Ouarain zijn een groep van Berberstammen in het Atlas-gebergte van Marokko. De tapijten zijn gekenmerkt door een eenvoudig abstract geometrisch motief, handgemaakt van zuiver wol.


Uw bestelling

Na ontvangst van uw online bestelling pakken wij het direct zorgvuldig in. We verzenden het patchwork kleed direct, waarna u van onze een track & trace-code ontvangt per e-mail, zodat u kunt nagaan wanneer het bij u afgeleverd wordt. Wilt u een specifieke dag afspreken? Neem dan direct contact  met ons op na uw bestelling.

Na levering & retour zenden

Beoordeel na levering het patchwork vloerkleed op uw gemak in uw eigen omgeving. Past het kleed toch niet in uw interieur? Geen probleem! Stuur het ingepakt aan ons retour, waarna u gelijk uw geld terugkrijgt. Terugsturen kost € 6,95 of maximaal € 12,20, afhankelijk van het gewicht.

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen  van klanten die eerder bij ons besteld hebben.