Laat je inspireren en informeren op Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

Van 9 tot en met 11 oktober vindt de najaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. De place to be om de nieuwste woontrends te spotten, inspiratie op te doen en advies in te winnen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning. Wat kun je verwachten?

 beurs eigen huis

Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Wil je bijvoorbeeld informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, of ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Beurs Eigen Huis aan het juiste adres. Verschillende exposanten zoals architecten, aannemers en sanitairleveranciers kunnen je uitgebreid informeren, adviseren en inspireren.

beurs eigen huis

Er is ook een sprekerspodium met zeer interessante sprekers die vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Bij het tuinpaviljoen kun je terrecht voor persoonlijk advies over tuinontwerp en – aanleg naar het extra grote tuinpaviljoen op beurs.  Naast advies en inspiratie vind je op de beurs ook de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

 beurs eigen huis

Benieuwd hoe onze badkamer er in de toekomst uitziet? Bezoek dan op Beurs Eigen Huis de innovatieve concepten van een aantal jonge ontwerpers, die mee hebben gedaan aan de ontwerpwedstrijd van het Nederlandse sanitairmerk Marike®. Uiteindelijk kun jij zelf bepalen welk concept het bijzonderste is en wordt opgenomen in de Marike® 2016 collectie.

Datum Beurs Eigen Huis : 9 - 11 oktober 2015

Openingstijden : 10:00-17:00 uur

Locatie : Jaarbeurs Utrecht

 Entreeprijzen : € 15 p.p. In de voorverkoop via http://www.realiseerjedroomhuis.nl is er een gereduceerd tarief van € 11,50 p.p. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Er is gratis kinderopvang voor kids tussen 3- 12 jaar. 

Delen: