Leestip: The New Bohemians

Kennen jullie het boek The New Bohemians, cool and collected homes van Justina Blakeny al? Het boek is een echte aanrader voor diegenen die graag een interieur met een bohemian flair willen. Bovendien is de New Bohemian stijl momenteel erg trendy.

 bohemian vloerkleed

De New Bohemian stijl creëert interieurs die vol van kleur, creatief hergebruik en herbestemming en natuurlijke groen zijn , op een betaalbare manier. Het boek staat dan ook vol met tips en foto’s hoe je deze stijl in je eigen interieur kunt verkrijgen. Justina Blakeny adviseert en maakt veelvuldig gebruik van kelims, kelim kussens en poefen, en Marokkaanse berber kleden om de New Bohemian stijl te creeren.

 bohemian vloerkleed

Bohemian chic kenmerkt zich door gelaagdheid - verschillende stijlen, verschillende kleuren, verschillende texturen. Het is een ontspannen manier van decoreren dat iemands eigen persoonlijkheid weerspiegelt. Het is niet statisch en verandert continu.  Dat betekent niet dat je voortdurend iets nieuws moet kopen maar daarentegen dat je je spullen verplaatst en een nieuwe plek of functie geeft in je interieur.

 

 

 

bohemian vloerkleed

 

bohemian vloerkleed

Delen: