Zo maak je van je terras een echte buitenkamer

Komende week gaan de temperaturen omhoog. Hoog tijd dus om je terras, patio of balkon klaar te maken. Want niets is zo fijn als lekker beschut in het zonnetje een boek te lezen. En dat buiten vertoeven wil je toch in een gezellig hoekje doen. Hoe klein je patio, terras of balkon ook is, je kunt het met 5 essentiele accessoires tot een echte buitenkamer transformeren. Welke dat zijn?

  1. Kussens

Maak je zithoekje comfortabel en gezellig met kussens in verschillende maten en prints. Voor de kinderen kun je grote leefkussens op de grond leggen zodat ze zacht kunnen liggen spelen of lezen. Bekijk ons kussenassortiment.

 

buitenkussens

 

  1. Een poef

Een poef is misschien wel het meest handige meubelstuk wat je kunt hebben op een terras. Door het format kun je het makkelijk kwijt in een hoek of de berging, en trek je het er zo bij als je het nodig hebt. Bovendien is het multifunctioneel: als extra stoel als je een vriendin op de koffie krijgt, als bijzettafeltje voor je dienblad met drankjes en hapjes, of als voetenbankje als je even je benen omhoog wilt doen.  

buitenpoef

 

  1. Een kleed

Een kleed op je terras of balkon is helemaal hip en trendy. Door een kleed neer te leggen onstaat er een echt buitenkamer gevoel. Onze buitenkleden, lopers of op maat gemaakte patchwork kelims lenen zich uitstekend voor een balkon of terras! Wel even binnenhalen als het gaat regenen.

 buitenkleed

  1. Een dekentje

Altijd handig om bij de hand te hebben is een dekentje. Vooral ‘s ochtends of later op de dag kan het nog wel eens afkoelen. TIP: gebruik in plaats van een deken een hamamdoek!

buitendeken

 

  1. Kaarsen

Kaarsen zijn de ultieme sfeermakers, ook buiten! Overdag kun je heerlijke geurkaarsen branden en ‘s avonds zorgen ze ervoor dat je nog tot laat van het zwoele weer kunt genieten.

kaars

 

 

https://30smagazine.wordpress.com/2013/05/07/extend-your-living-space-to-the-balcony/

http://dropdeadgorgeousdaily.com/2013/10/tiny-furniture-balcony-decor-small-spaces/

http://www.planete-deco.fr/

Delen: