Een speciale locatie.......

Garage 45 in Ouderkerk aan de Amstel

Toen wij een poos geleden zagen dat het pand aan de Amstelzijde 45 in Ouderkerk aan de Amstel (eindelijk) opgeknapt werd ging ons hart sneller kloppen. Na ruim 30 jaar leegstand werd deze voormalige garage verbouwd tot een mooie plek om te vergaderen.

Voor ons is dit niet zomaar een vervallen garage. Het was de garage van onze opa en daarvoor zijn vader. Ruim 80 jaar was garage "Slokker" een begrip in Ouderkerk aan de Amstel en omstreken.

 

garage45 ouderkerk aan de amstel

Nadat wij over de plannen hadden gelezen hebben we contact gezocht met de eigenaresse en haar gevraagd of wij op deze locatie onze kleden mochten leveren. Deze reageerde heel enthousiast en de afspraak was dat we in een later stadium contact met elkaar zouden hebben.

 

garage45 ouderkerk aan de amstel

Tijdens de verbouwing mocht onze hele familie komen kijken. 2 maanden voor de opening zijn we in het pand geweest. Hoewel het pand uiteraard heel grondig onder handen is genomen is het toch nog heel herkenbaar. Gelijk kwamen de vele herinneringen weer boven. Aan mooie verhalen geen gebrek. Ook leuk uiteraard voor de nieuwe eigenaresse om op deze manier een stukje van de historie te weten te komen.

 

garage45 ouderkerk aan de amstel

Inmiddels is de verbouwing af en wordt het al druk gebruik als vergaderruimte. Met trots lezen wij de hele goede eerste reviews.

garage45 ouderkerk aan de amstel

Onze vintage kleden liggen nu op een voor ons zeer speciale plek. De circel is rond! Jeroen van Zwetselaar is verantwoordelijk voor de zeer smaakvolle inrichting. Op de site van meetables kunt u alle details lezen over dit mooie project.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen: