Groen in het interieur

Groen in het interieur

Haal de lente in huis met groen in je interieur. De kleur groen is er in vele tinten: mosgroen, zeegroen, emerald, of grasgroen. De heldere tinten voegen iets fris en levendigs toe aan je kamer, terwijl de wat donkere groentinten juist chic en serieus zijn.

Lange tijd was een groen vloerkleed "uit". Op dit moment is dat wel anders. De vraag naar vloerkleden met daarin groen verwerkt is groot. Daarom krijgen op dit moment veel vintage vloerkleden een groen verfbad. Ook worden veel patchwork vloerkleden nu in de kleur groen gemaakt. Rozenkelim heeft een eigen kleur groen geintroduceerd die we zelf een eigen naam hebben gegeven; "misty green" het is een combinatie van lichtgroen met grijs. De kleur groen zelf komt vrij nauw om deze te combineren met andere kleuren. Dit gaat niet altijd eenvoudig. Misty green is dan de oplossing. Deze kleur combineert ideaal met bijvoorbeeld een cognac kleurig bank, grijze vloer etc. In onze showroom in Hillegom hebben wij daarom ook altijd een stanaard voorrraad met misty green vloerkleden. In zowel de gewone variant maar ook als patchwork. Deze kleur is onze meest verkochte patchwork vloerkleed. Veel mensen die bij ons in de showroom komen kijken, komen niet met het idee binnen om een groen vloerkleed te kopen. Vaak gaan ze met een misty green patchwork vloerkleed blij de deur uit.

Uiteraard hebben we ook kleden in appelgroen, grasgroen en jade. Practhige kleuren maar dit moeten wel combineren met het geheel, en dat is soms een uitdaging. Daarentegen is de kleur olijfgroen weer makkelijker, ook deze kleur laat zich eenvoudiger combineren met andere kleuren.

En bij twijfel, wat wij ons goed kunnen voorstelllen, zeggen wij altijd; proberen! Een vloerkleed van ons kan je zonder verzendkosten bestellen (bij orders boven de € 100,-) en niet goed is geld terug. Op die manier kan je het eenvoudig thus proberen. Leg het kleed neer en laat het even twee a drie dagen op je in werken dan weet je genoeg. Is het een match of niet. Terugsturen is eenvoudig, en niet goed is geld terug.

Vind je het een te grote stap om een groene bank te kopen, dan kun je natuurlijk altijd beginnen met iets kleins als een groen vloerkleed, of gewoon meer planten. Een ding is echter zeker, groen is een kleur die noot echt uit de mode raakt, en atijd weer zal terug komen. Dat heeft deze kleur de afgelopen periode wel weer bewezen. de kleur groen zal nooit uit het interieur verdwijnen. Alleen het eene jaar zal hij meer aanwezig zijn dan het andere. 

Heb jij een appelgroen, olijfgroen of zelfs een mistygreen vloerkleed van ons op de vloer liggen? Wij zouden het heel leuk vinden om een foto te ontvangen die we op onze facebook pagina kunnen plaatsen. Je kan de foto mailen naar; info@rozenkelim.nl

Bekijk ook eens ons groene pinterest board

grasgroen vloerkleed

 

groen in je interieur

gifgroen vloerkleedbinnenkijker

Delen: