5 simpele manieren om je interieur in de winter kleur te geven

Tijdens de winter moeten we maar al te vaak overdag de lichten aan doen omdat het buiten somber en grauw is. Bovendien zitten we veel meer binnen, waardoor je al snel uitgekeken kan raken op je interieur. Maar met een paar kleine aanpassingen maak je je huis weer kleurrijk, fris en vrolijk.

  1. Kussens

De snelste en meest makkelije manier om je bank een face lift te geven is door nieuwe kussens te gebruiken. Kies per seizoen voor een andere kleur of een ander patroon, en je bankstel ziet er meteen anders uit.

kussens

 

  1. Dekens

Niets is zo fijn als onder een dekentje te kruipen op de bank terwijl je televisie kijkt of een goed boek leest. Maar dekens zijn niet alleen functioneel. Door ze mooi op de bank te draperen, of in een draad mand te stoppen, worden ze ook kleurrijke toevoegingen in je interior.

dekens

 

  1. Kleed

Een kleed is niet alleen de perfecte oplossing voor koude voeten in de winter, maar geeft een ruimte ook kleur. Een mooi patroon en fijne structuur zorgen dat een ruimte meer dimensie krijgt.

 

rozenkelim

  1. Poef

Een meubelstuk wat zowel functioneel als decoratief is, is de poef. Een poef is multifunctioneel, je kunt het immers als bijzettafel, extra zitplaats, of voetenbankje gebruiken. Daarbij kun je in een neutraal interieur toch wat kelur aanbrengen door te kiezen voor een opvallende poef.

poef

 

  1. Planten

Planten zijn super trendy en terug van weggeweest. Hoe meer hoe beter. Behalve dat ze gezond zijn, geven ze je interieur ook kleur en karakter.

 planten

Delen: