Bezig met laden...
Een rond vloerkleed op maat.

Een rond vloerkleed op maat.

date 11 augustus 2020 | Rond vloerkleed

Een op maat gemaakt Rond Vloerkleed.

Er zijn zo veel verschillende soorten vloerkleed: rond, vierkant, rechthoekig, grijs, blauw en ga zo maar door. Het leuke van een kleed, is dat het voor veel warmte en sfeer zorgt binnen het interieur. Dus wij begrijpen helemaal dat je opzoek bent naar een leuke Rond vloerkleed, maar ik hoor je al denken; Voor welk maatwerk Rond vloerkleed moet ik kiezen? In dit artikel leggen wij de verschillende soorten ronde kleden uit, zodat het voor jou makkelijker wordt om te kiezen!

 

Een hoogpolig rond vloerkleed

De hoogpolige vloerkleden, worden in Marokko met de hand op maat gemaakt, van 100% wol. Het is bij ons mogelijk om de hippe Marokko tapijt Beni Ouarain of een kleurrijke Azilal vloerkleed op maat te laten maken. Dit kan natuurlijk rond maar ook vierkant en/of rechthoekig. Qua maat kan je zo gek doen als je wilt, hoe gaaf is dat? Naast dat de kleden goed zijn voor het akoestiek en geluiddempend zijn binnen een ruimte, geeft het ook veel sfeer en warmte. Daarnaast, zijn de hoogpolige ronde tapijten perfect voor een kinderkamer. De kinderen kunnen lekker spelen op een zacht rond kinderkleed.  

 

Een Laagpolig rond vloerkleed

De vloerkleed laagpolig bestaan vooral uit vintage vloerkleden of patchwork vloerkleden. Een vloerkleed patchwork bestaat uit stukken vintage vloerkleden, die niet meer te gebruiken zijn. De vintage vloerkleden die wij in onze collectie hebben zijn allemaal met de handgemaakt van 100% wol. Laagpolige vloerkleden hebben ook een geluiddempend eigenschap. Het leuke aan de patchwork kleden is het speelse van de verschillende vakken die je zelf bij ons kan uitkiezen!

 

Rond Antislip mat of ondertapijt

Voor elk vloerkleed adviseren wij een antislip mat of ondertapijt. Dit zorgt ervoor dat de ronde vloerkleed niet schuift en stevig op haar plek blijft. Zo kan je met een gerust hart over je ronde vloerkleed lopen zonder dat het uitglijdt of verplaatst.