Bezig met laden...
Vintage meubels

Vintage meubels

date 19 november 2021

Prachtige vintage meubels bij Rozenkelim

Wat maakt een huis nu een thuis? Hier zijn natuurlijk verschillende antwoorden op, maar over dit antwoord is iedereen het wel eens: meubels. Niet alleen voor praktisch gebruik maar ook voor de sfeer vallen meubels onder de belangrijkste dingen in een huis. Daarom moet je natuurlijk meubels uitkiezen die goed bij je passen en laten zien wie jij bent. Neem bijvoorbeeld vintage meubels. Dit is momenteel een hele hippe meubelstijl. Vintage meubels zijn meubels die gemaakt zijn tussen 1920 en 1990. Dit zorgt voor een authentieke fabrieksstijl. Daarom worden vintage meubels ook wel vintage industrieel genoemd. Vintage meubels zorgen voor veel sfeer en dit is natuurlijk waar veel mensen naar op zoek zijn. Ook geven ze een warm uiterlijk van je kamer. Je hebt vintage banken, vintage kleden, maar ook kleinere huisvoorwerpen zoals vintage bijzettafeltjes en vintage kaarsenhouders (uiteraard met bijbehorende kaarsen). Hiernaast zijn er ook nog vintage bedden. Met zo’n bed en andere vintage accessoires kun je jouw eigen vintage slaapkamer maken. Kleed je kamer aan met vintage meubels en je kunt dus slapen als een roosje.

 

Vintage meubel

Wat voor vintage meubels zijn er? 

Ook verlichting in je favoriete kamer kan vintage zijn. Met vintage hanglampen en vloerlampen kan je voor hele mooie verlichting zorgen. Zet bijvoorbeeld een vloerlamp in je vintage slaapkamer en je zult het verschil meteen merken. Deze lampen kun je uiteraard ook vinden op onze website. Kijk bij ‘’meubels’’. Hier vind je ook onze andere vintage meubels, zoals banken, stoelen, kasten en mooie kaarsen met accessoires. Wil je ze liever eerst in het echt zien om te kijken of ze wel echt bij jouw kamer passen? Kom dan gerust langs op onze locatie. Hier zul je verschillende vintage lampen en andere vintage meubels vinden die vast wel een plekje in jouw vintage slaapkamer verdienen.

Vintage meubels en vintage kleden

Wij hebben ook een breed assortiment aan vintage kleden die heel goed samengaan met deze vintage meubels. Met elk handgeknoopt kleed heeft niemand hetzelfde exemplaar als jij. Al onze vintage kleden zijn namelijk uniek omdat ze met de hand gemaakt worden. Zo heeft elke kleed een ander patroon en verschillende kleuren. Vintage kleden gaan ook heel lang mee. Dit is omdat wij ze goed schoonmaken voordat ze in jouw huiskamer terecht komen. De kleden worden ook nog geschoren zodat ze helemaal klaar zijn voor hun nieuwe avontuur. Bij dit nieuwe avontuur krijgen ze zelfs nog een paspoort zodat je precies weet waar het kleed vandaan komt en hoe oud het is. Omdat wij constant op zoek zijn naar nieuwe exemplaren hebben wij veel keuze. Dit is vast ook de reden waarom jij vast wel een vintage kleed kan vinden die perfect is voor jou.  Daarom is belangrijk dat je goed kijkt wat bij jou past. Bij vragen kun je daarom gerust een e-mail sturen naar info@rozenkelim.nl of je kunt natuurlijk een kijkje nemen in onze showroom. Deze is van maandag tot zaterdag open en al je vragen worden hier beantwoord. Zien we jou hier ook om naar vintage meubels, vintage kleden en nog veel meer te kijken? Wij hebben er nu al zin in.