Bezig met laden...

Wat voor soort kleed past nu het beste bij mijn kamer?

date 03 december 2021

Wat voor soort kleed past nu het beste bij mijn kamer?

Wat voor soort kleed past nu het beste bij mijn kamer? Dit is een veel gestelde vraag omdat wij natuurlijk verschillende soorten kleden hebben. Rozenkelims uit Moldavië, Berber kleden uit Marokko, Vintage kleden uit Turkije,antieke Perzische kleden, noem het maar op. Keuze genoeg dus. Maar wat past nu bij jouw kamer? Daar gaan we jou in deze blog bij helpen. Bij elk type interieur past namelijk wel een soort kleed het beste.

Wat past het beste bij een modern interieur?

Een modern interieur is momenteel erg populair. Je zult dit in veel huizen tegenkomen. Bij een modern interieur zijn strakke lijnen erg belangrijk. Daarom kan je het beste voor een prachtige authentieke Rozenkelim of vintage kleed gaan. Deze hebben geen franjes aan de rand en hebben daarom een mooie strakke lijn aan de zijdes. Prachtig voor een modern interieur dus. De kleur van je tapijt kan bij een modern interieur erg verschillen. Het beste is om hierbij te kijken naar de kleuren van de accessoires die je in de rest van de ruimte hebt staan.

Wat past het beste bij een fabrieksstijl interieur?

Ook een fabrieksstijl huis is op dit moment echt een hype. Dit bevat veel steen en metaal in de kamer. Dit geeft een erg stoere look. Stijlvol dus. Er worden veel donkere kleuren gebruikt en juist daarom kan je voor iets lichts gaan om het tapijt erg opvallend te maken. Wil je het vloerkleed niet zo laten opvallen? Ga dan voor een donkere kleur. Onze Rozenkelims bevatten veel zwart en zijn hier dus ideaal voor. Ook de kleurrijke bloemen op de kelims zullen goed bij een industrieel interieur passen.

Wat past het beste bij een botanisch interieur?

Bij een botanisch interieur bevat de kamer heel veel planten. Veel groen dus. Bij deze groene bom passen hele mooie, rustige kleuren, bijvoorbeeld wit. Als je bij ons op zoek gaat naar witte kleden zul je vooral bij Berbers terecht komen. Deze komen uit het Atlasgebergte en worden met de hand geknoopt. Ze bevatten leuke patronen die ook terugkomen in een botanisch interieur. Perfect dus voor een botanische interieurstijl.

Wat past het beste bij een kleurrijk interieur?

Een kleurrijk interieur kan best als druk beschouwd worden. Daarom Kan je verder op 2 manieren bij een kleurrijk interieur. Nog meer kleur of een rustig kleed. Bij de eerste kan je het beste kijken bij de vintage kleden. Deze komen in allerlei kleuren en is daarom ruime keuze in. Ook kun je voor een patchwork kleed gaan. Je kan hierbij je eigen kleed samenstellen met kleuren die jij hebt uitgekozen. Bij rustige kleden kun je naast Berbers ook nog kijken naar een eentonig kleed. Een eentonig kleed bevat 1 kleur en is dus niet heel druk. Als dit kleed ook nog eens een lichte kleur heeft zal het de andere drukke kleuren wat minder naar voren laten komen.

Wat past het beste bij een warm interieur?

Bij een warm interieur wil je met het vloerkleed natuurlijk die warmte behouden. Met welk type kleed kan dit nu het beste. Bij een warm interieur raden wij en Berber kleed aan. Zoals eerder aangegeven komen deze kleden uit het Atlasgebergte in Marokko. Door de hoge polen van deze kleden brengen zij veel warmte en gezelligheid binnen een kamer. Is dit iets voor jou? Neem dan gerust een kijkje bij onze Berber kleden. Wij hebben hier een breed assortiment van. Hier zit daarom vast wel iets bij voor jou.