Rozenkelims op transport

Onze authentieke, handgemaakte kelims hebben een zwaar leven achter de rug. Daarom onderwerpen wij ze aan stevige kwaliteitsproeven voordat wij ze inkopen. Maar daarmee zijn ze er nog niet: de kelims worden grondig schoongemaakt, nogmaals nagekeken en waar nodig gerepareerd. Pas daarna mogen de rozenkelims op transport naar Nederland.

Zo’n 14 dagen na vertrek uit Turkije, levert de vrachtwagen de kelims bij ons af. Voor ons altijd weer een spannend moment: wanneer komen ze precies, en vooral: zijn ze nog net zo mooi als we ze inkochten? Gelukkig worden we altijd weer positief verrast.

 

Voordat wij de kelims in het magazijn leggen, kijken we ze weer goed na. Geen kleed in onze collectie is hetzelfde. Daarom krijgen ze allemaal een label met herkomst, maat en prijs. We maken een representatieve foto van het gehele kleed en twee detail foto's. De foto plaatsen we, zonder de kleuren te bewerken, in onze webshop en daarmee is de kelim klaar voor de verkoop.

 

rozenkelim

Zodra een kelim is verkocht, verwijderen we hem uit de webshop en is hij niet meer te bestellen. Dat is maar goed ook, want een tweede exemplaar bestaat niet. Jij kunt er dus altijd van op aan dat je nooit ergens een tweede exemplaar van jouw eigen, unieke rozenkelim zult tegenkomen.

Delen: