Fotoshoot op ruige locaties

Als je ons op Facebook en Instagram volgt, heb je ze vast al voorbij zien komen. Foto’s van onze kleden op ruige locaties. Toen we overdachten hoe we onze kleden in beeld wilden brengen, kwamen we al gauw tot de conclusie dat het in een lege ruimte moest gebeuren. Waarom?

Onze kleden, of het nu rozenkelims, patchwork kleden, of Marokkaanse Berber kleden zijn, passen in elke interieur stijl. We krijgen vaak foto’s van onze klanten en het verbaast ons telkens weer hoe divers de interieurstijlen zijn. Van klassiek, tot modern of industrieel, de kleden geven overal een andere sfeer.

Daarom lieten we onze kleden fotograferen in ruige ruimtes. Want meer heb je eigenlijk niet nodig om de kamer sfeer te geven!

Vaak kan je met het kiezen van een kleed twee kanten op. Het is maar net wat je wilt bereiken. Wil je dat alle aandacht gaat naar het kleed, dan kies je voor een bont en vloerkleed met felle kleuren. Of kies je juist voor een rustig kleed wat samenvalt met zijn omgeving? Onze rozenkelims zijn vaak heel fel en kleurrijk en mooi qua patroon. Maar we snappen uiteraard dat het wel erg "druk" in je huis kan uitvallen. Het tegen overgestelde is een rustig patchwork vloerkleed in dezelfde kleuren. Dit gaat vaak op in het interieur. 

Bij onze shoot op ruige locaties hebben we gekozen voor opvallende kleden in een opvallende omgeving. Beide trekken dan direct je aandacht. Daarom zijn we altijd opzoek naar mooie ruige locaties. Oude gebouwen, verlaten fabriekspanden etc zijn vaak ideaal voor een mooie fotoshoot.

 

fotoshoot op ruige locatie

 

fotoshoot op ruige locatie

 

fotoshoot op ruige locatie

 

fotoshoot op ruige locatie

 

fotoshoot op ruige locatie

 

fotoshoot op ruige locatie

Delen: