Rozenkelim blogger retreat

Rozenkelim blogger retreat

Van 19-23 september ontvangen wij 3 bloggers in onze rustieke villa Olivio in Turkije. De bloggers gaan deze vijf dagen het authentieke Turkije in al zijn facetten ontdekken. Ze gaan o.a. naar de ecologische boerderij Knidia waar typisch locale producten als olijven, druiven en amandelen worden verbouwd. In Eski Datca kunnen ze de smalle straatjes vol met weelderige bougainville bezoeken. En ze brengen een bezoek aan het voormalig landhuis van de sultan. Een styling challenge met onze kelims maakt ook onderdeel uit van het programma.

De 3 bloggers zijn via Instagram te volgen via de hashtag #rozenkelimbloggerretreat. Maar je kunt ze natuurlijk ook direct volgen. We stellen ze even aan je voor.

villaolivio

Martine Vianen

Martine blogt op haar blog Via Martine over interieur en lifestyle, veelal over Scandinavisch design, en interieurs met natuurlijke kleuren. Verder heeft Martine een succesvol label . Via Martine print al jouw Instagramfoto’s op verschillende producten, zoals kaartjes, forex, polaroid of magneet. Zo worden je persoonlijke of inspirerende momenten, mooie afbeeldingen die je kunt inplakken, ophangen of zelfs als wenskaart kan versturen. Haar merk is inmiddels uitgebreid met zwart-wit posters die je veelvuldig tegen komt op pinterest en sinds kort ook in Loods 5!

http://www.viamartine.com/

 http://instagram.com/viamartine

https://www.facebook.com/martine.vianen

martine vianen

 

(Credit: Fotografie Jansje Klazinga voor VT Wonen)

Geraldine Tan

Geraldine woont in het bruisende London en weet daar altijd wel iets kleurrijks te ontdekken. Op haar blog little big bell deelt ze design, lifestyle en interieur inspiratie voor ieder die kleur in zijn/haar leven wil injecteren.  In het dagelijks leven is Geraldine moeder van 2 kinderen en arts.

http://littlebigbell.com/

 http://instagram.com/littlebigbell/

https://www.facebook.com/Little-Big-Bell

geraldine tan

 

(credits: fotografie Izzy Hudgins)

Louise de Miranda

Louise onthult op haar internationale lifestyle blog 30s Magazine haar kleine luxe momentjes, stijlvolle vondsten en haar favoriete design en interieur tips. Ze wil daarmee laten zien, dat luxe niet persé duur hoeft te zijn, maar dat je speciale ervaringen en spulletjes overal binnen handbereik hebt of zelf kunt creeren. In het dagelijks leven is Louise een Communicatie, PR en Social Media Manager.

https://30smagazine.wordpress.com/

 http://instagram.com/louisedemir/

https://www.facebook.com/30smagazine

 

 louise de miranda(credits: fotografie Stewart Leiwakabessy)

 

Wij wensen de 3 dames veel plezier toe!

Delen: