Onze vintage vloerkleden op de VT Wonen & design beurs

5 jaar woonbeurs

Van 3 tot en met 8 oktober is de jaarlijkse VT Wonen en design beurs in de Rai. De beurs bestaat dit jaar 25 jaar en dit wordt extra feestelijk gevierd. Op de beurs kan je de laatste trends op meubelgebied zien, maar je kan ook met een architect om tafel als je gaat bouwen of verbouwen. Het kan allemaal op de woonbeurs.

 

Vintage vloerkleden op de VT Wonen & design beurs.

Wij zijn ook dit jaar weer supertrots dat we de vintage vloerkleden en beni ouarain kleden mochten leveren voor het VT Wonen huis. Midden augustus, hartje zomer, kwamen de stylistes van VT Wonen in onze showroom in Hillegom. Aan de hand van plattegronden en moodboards werden de vloerkleden zorgvuldig gekozen.

vintage vloerkleden op de vt wonen en design beurs

De vloerkleden werden apart gelegd en vorige week bij ons opgehaald. De eerste berichten bij de opbouw waren al positief, de kleden paste perfect in de sfeer die VT Wonen wilde creëren.

beni ouarain vloerkleden op de vt wonen beurs

Vandaag hebben we zelf de woonbeurs bezocht en uiteraard zijn we direct een kijkje gaan nemen bij het VT Wonen huis. En ook wij waren aangenaam verrast, het beni ourarain vloerkleed in de woonkamer en de vintage vloerkleden liggen er prachtig bij! We zijn supertrots op deze mooie samenwerking.

Buiten het VT Wonen huis is er nog veel meer te beleven op de beurs. Voor ieder wat wils en zeker een aanrader om te bezoeken.

 

 

Delen: