Buitenkleden

Een buitenkleed van Rozenkelim

Waarom genieten we vaak alleen binnenshuis van de warmte en de gezelligheid van een vloerkleed? Die vraag is ons massaal gesteld in de afgelopen periode. Daarom zijn wij van Rozenkelim op zoek gegaan naar prachtige, eerlijk geproduceerde en duurzame buitenkleden. En met succes! Deze buitenkleden zijn ideaal voor op jouw terras, balkon of in de tuin en staan even gezellig als het vloerkleed dat je in de huiskamer hebt liggen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een buiten vloerkleed?

Een buitenvloerkleed is een vloerkleed dat je (ook) buiten kunt plaatsen. Door het waterafstotende materiaal is een plastic buitenkleed uitstekend bestand tegen de regen. Daarnaast zijn onze vloerkleden voor buiten UV bestendig en ook nog eens erg aantrekkelijk in prijs.

Onze buitenkleden zijn gemaakt van gevlochten kunststof en daardoor super praktisch. In een handomdraai heb jij je vloerkleed weer schoon. En misschien wel het allerbelangrijkste: het plastic dat wordt gebruikt is gerecycled. Zo dragen wij, en dus jij, ook een steentje bij aan een schonere wereld.

Sfeervolle buitenkleden

Denk je eens in, de vakantie is begonnen en je bent met je gezin afgereisd naar de camping in Zuid Frankrijk. De tent is opgezet en jij maakt jullie standplaats gezellig met een fijne picknickbank, een heerlijke hangmat, sfeervolle verlichting én natuurlijk een vloerkleed van Rozenkelim. Deze eyecatcher mag toch echt niet ontbreken deze zomer?

De buitenkleden doen het niet alleen goed op de camping, maar natuurlijk ook in de tuin, op het balkon, op het strand of in het park. Of wat dacht je ervan om dit praktische kleed mee te nemen naar een festival? Op een buitenkleed kun je gedurende de dag af een toe heerlijk relaxen.

Buitenvloerkleden online bestellen

Een buitenkleed bestel jij eenvoudig online bij Rozenkelim. Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid aanbod van allerlei verschillende kleuren, soorten en maten vloerkleden voor buiten. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment vintage vloerkleden, patchwork vloerkleden, berber vloerkleden, replica vloerkleden en rozenkelims. Wil je de vloerkleden graag liever in het echt bekijken? Je bent van harte welkom om onze kleden te komen bekijken in onze showroom in Hillegom.