Bezig met laden...

Culte Stucco verkrijgbaar in diverse kleuren

Culte Stucco diverse kleuren

Hoogwaardige Stucco Wandafwerking op waterbasis geïnspireerd door Mediterrane landen.

Culte Wall Finish wordt geproduceerd in Nederland in samenwerking met een klein familiebedrijf die de fabriek runnen sinds 1900. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten proberen wij een balans te vinden tussen de kwaliteit en duurzaamheid en de impact op mens en milieu. De producten zijn sneldrogend zodat de geverfde delen direct in gebruik genomen kunnen worden.

Handgeverfde color cards zijn beschikbaar en kosten € 2,50 excl verzendkosten. Stuur ons een email als u een card wilt ontvangen. 

Na uw bestelling van de verf nemen wij dezelfde dag contact met u op om af te stemmen welke kleur u wilt ontvangen.0
Slechts € 105,00
incl. 21% BTW

Aanbrengen: Het Stucco effect creëer je eenvoudig door één of twee lagen aan te brengen met een Blok Kwast. Wij adviseren hierbij een grotere Blok Kwast met een zachte haar. Door grote kwaststreken op te zetten creëer je mooie banen die door elkaar heenlopen en aan elkaar aansluiten. Bij gebruik van de Stucco Finish in de keuken adviseren wij een Matte coating aan te brengen over de laag om de deze te beschermen tegen vuil en vetvlekken. De benodigde hoeveelheid verf hangt af van de ondergrond, het te schilderen oppervlak en de dikte waarmee je de verf aanbrengt.

Color Cards: De Color Cards worden met de hand geschilderd zodat de kleuren zo goed mogelijk overkomen. Zo heb je een duidelijker overzicht of een kleur past in de ruimte.

Note: Houd er bij de kleurkeuze rekening mee dat elke ruimte een verschil heeft in lichtval en schaduw die gedurende de dag zullen veranderen en meebewegen. Als er in de ruimte minder daglicht binnenkomt, zullen tinten donkerder uitpakken. Afhankelijk van de functie van de ruimte kan dit voor of nadelig zijn.

 • 1 Liter = 7m2
 • Stof droog na 2-3 uur
 • Veilig in gebruik
 • Bevat geen schadelijke stoffen

Toepassing: Op stucwerk en pleisterwerk, winddroog beton, nieuw hout, zacht of hardboard, houtwolcement en boardplaten, diverse soorten behangpapier, glasweefsel en glasvlies. Goed hechtende, watervaste, bestaande dispersie muurverflagen, die grondig ontvet en gereinigd zijn.

Levering 2-3 werkdagen.

Culte Stucco verf
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

Kleur: Divers

Na uw bestelling nemen wij dezelfde dag contact met u op om af te stemmen welke kleur u wilt ontvangen.

Meer informatie
SKUCultestucco
Birdeye Imageno_selection