Bezig met laden...

Sale Handgemaakte kelim uit Afghanistan 4529 237cm x 154cm

Let op: vloerkleden uit de sale kunnen niet retour gestuurd worden

0
Speciale prijs € 290,00 Normale prijs € 490,00
incl. 21% BTW
 • Nieuw handgemaakte vloerkleed
 • Kleur: divers
 • Materiaal: Wol
 • Dikte vloerkleed: 4-5mm

Handgemaakte wollen Kelim vloerkleden uit Afghanistan.

Dit tapijt is met de handgemaakt in Afghanistan van wol. Wol is zonder twijfel het meest gebruikte materiaal om vloerkleden te maken. Al sinds dat de allereerste vloerkleden werden geknoopt, is het gebruik van wol een van de meest gekozen en gewilde materialen. Naast dat wol een natuurlijke materiaal is, heeft het ook de eigenschap om gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden. Wol is een erg duurzaam materiaal en perfect bestand tegen slijtage. Daarnaast, is wol van nature vuilafstotend. 

Handgeknoopte Oosterse tapijten zijn erg gewild en populair. Elk tapijt staat voor traditie, vakmanschap en geschiedenis. Zo heeft elk stam, haar eigen manier van knopen en het gebruik van patronen. 

Dit Afghaanse kelim is een vloerkleed met een van de meest herkenbare patronen. Een kelim is een vloerkleed welke plat is geweven zonder pool. Herkenbaar aan een kelim is de ingewikkelde en geometrische gebruik van patronen. De techniek voor het knopen van dit vloerkleed bestaat in de Balkan tot aan Pakistan. Daarnaast, is dit waarschijnlijk een van de vroegst bekende vorm van vloerkledenkunst.  

Sale Handgemaakte kelim uit Afghanistan 4529 237cm x 154cm
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

Categorie lengte: Kleiner dan 250cm
Kleur: divers

Uw bestelling

Na ontvangst van uw online bestelling pakken wij uw order direct zorgvuldig in. Per email ontvangt u van ons een track & tracé-code, zodat u kunt nagaan wanneer het bij u afgeleverd wordt. Geen van ons ontvangen Check uw spamfolder, wellicht is de email hier terecht gekomen.

Wilt u een specifieke dag afspreken Neem dan direct contact met ons op na uw bestelling.

Let op: vloerkleden uit de sale kunnen niet retour gestuurd worden

 

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen van klanten die eerder bij ons besteld hebben.

Meer informatie
SKUKelimafghanistan4529
Lengte237
Birdeye Imageno_selection