Bezig met laden...

Projectinrichting door Rozenkelim

 

Rozenkelim heeft al diverse keren mogen meewerken aan grote en minder grote inrichtings projecten. Hieronder vindt u een foto impressie van een aantal projecten waaraan we hebben meegewerkt. Er zijn vele mogelijkheden. Zo hebben we speciale patchwork vloerkleden mogen maken voor de stadsschouwburg in Groningen, vintage vloerkkleden in een specifieke kleur laten maken voor Castell d'Emporda in Spanje en een groot aantal ruimtes ingericht in de Amsterdam Toren met hele grote perzische vloerkleden. Maar ook grote huizen in Ibiza en Marbella hebben wij mogen inrichten met speciale kleden.

 

Stadsschouwburg Groningen

De foyer van de stadschouwburg in Groningen. Diverse vintage kleden zijn als grote patches verwerkt in dit hele grote vloerkleed.

 

 

Emporda Spanje

Castell d'Emporda in Girona, Spanje. Dit kasteel/hotel ligt vol met oude perzen en vintage vloerkleden die we in olijfgroen hebben geverfd.

 

 

 

 

De Amsterdam Toren, diverse verdiepingen hebben wij mogen inrichten met onze grote vintage vloerkleden.

 

 

 

 

 

 

 

Een prachtig huis in Marbella, met grote vintage vloerkleden uit Perzie.

 

 

 

U kunt ons dus altijd inschakelen voor speciale inrichtings projecten. Wij denken graag met u mee en vertellen u eerlijk wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Uiteraard kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen. Een afspraak op locatie of bij ons in de showroom is ook mogelijk. In onze showroom kunnen wij u al direct een indruk geven van de vele mogelijkheden.

Email:                        info@rozenkelim.nl

Telefoon:                   06-55342780

Adres showroom:    Hendrik Figeeweg 1-0002 2031BJ Haarlem