Retour sturen

Bezig met laden...

Mocht het kleed na levering niet aan uw wensen voldoen dan kunt u het uiteraard retour sturen. Ruilen voor een ander vloerkleed kan ook, neem dan contact met ons op via email; info@rozenkelim.nl of u kunt met kleed naar onze showroom komen in Haarlem. Wellicht heeft u nu een beter idee wel kleed wel zou passen en kunnen we daar in onze showroom naar opzoek gaan.

Ons adres voor het retour sturen:

Rozenkelim

Hendrik Figeeweg 1-0002

2031BJ Haarlem

Vergeet aub niet uw gegevens bij het pakket toe tevoegen. Uw naam of orderno is voldoende.

 

Retour sturen kan het best via post nl. Pak het kleed weer in en voeg een briefje toe met uw gegevens zodat we weten van wie het pakket is terug gekomen. Het beste kunt u het kleed aangetekend retour sturen dan bent u verzekerd en dit kost maar een paar dubbeltjes meer. Een pakket tot 10kg kost € 7,- om terug te sturen, een pakket tussen de 10kg en 30kg kost € 15,-

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.