Retour sturen

Bezig met laden...

Mocht het kleed na levering niet aan uw wensen voldoen dan kunt u het uiteraard retour sturen. Ruilen voor een ander vloerkleed kan ook, neem dan contact met ons op via email; info@rozenkelim.nl of u kunt met kleed naar onze showroom komen in Haarlem. Wellicht heeft u nu een beter idee wel kleed wel zou passen en kunnen we daar in onze showroom naar opzoek gaan.

Retour sturen kan het best via post nl. Pak het kleed weer in en voeg een briefje toe met uw gegevens zodat we weten van wie het pakket is terug gekomen. Het beste kunt u het kleed aangetekend retour sturen dan bent u verzekerd en dit kost maar een paar dubbeltjes meer. Een pakket tot 10kg kost € 7,- om terug te sturen, een pakket tussen de 10kg en 30kg kost € 15,-

Wij storten het aankoop bedrag terug op dezelfde dag dat het pakket bij ons retour is gekomen. Omdat dit via een betaalprovider gaat (Multisafepay) duurt het 2-3 dagen voor u het retour heeft op uw rekening of creditcard. Bij aankoop via Paypal kan dit langer duren. Wij storten het bedrag terug op de rekening waarvan het ook betaald is.