Verwacht

Hieronder vindt u de kleden die onderweg zijn naar ons. Veelal worden hier de mooiste kleden al besteld. Wij leveren het kleed dan zodra het kleed bij ons binnenkomt. Op die manier voorkomt u dat iemand u voor is. Uiteraard blijft de niet goed geld garantie van kracht. U loopt dus geen risico.


Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wees er als eerste bij!

Ziet u een mooi vintage vloerkleed bij verwacht staan? Bestel deze dan alvast en wees er als eerste bij. Zo bent u er zeker van dat het unieke kleed voor u is en niemand anders! Zodra we het kleed in ons magazijn in Nederland binnen hebben, sturen we het kleed gelijk naar u toe. Stel dat het kleed dan toch niet helemaal in uw interieur past, dan stuurt u het kleed eenvoudig naar ons terug en krijgt u uw aankoopbedrag retour. Terugsturen kan eenvoudig via PostNL en kost over het algemeen minimaal € 7,- en maximaal € 14,- afhankelijk van het gewicht.

Verwachte vintage kleden in goede staat

Blader door bovenstaande vintage vloerkleden die wij elk moment binnen verwachten en die u direct kunt bestellen. Dankzij ons strenge selectieproces kopen wij alleen kleden in die kwalitatief in goede staat zijn. Na het reinigingsproces is het kleed helemaal in topconditie! Zodra het tapijt binnen is, bezorgen we deze bij u thuis.