Bezig met laden...
Filteren

Blauw vloerkleed


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 77

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 77

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blauw vintage vloerkleed

Op zoek naar een blauw vintage vloerkleed? Kijk dan bij Rozenkelim.nl! Wij hebben ruim assortiment vintage vloerkleden  uit alle delen van Turkije. Blauw is een erg gewilde kleur. Een blauw vintage vloerkleed is een populaire kleur, omdat de kleur goed aansluit bij onze westerse interieurs. De meeste kleuren blauw zijn goed te combineren met onze meubels, vloeren en muren.

Onze vintage vloerkleden zijn allemaal uniek. Het zijn handgemaakte vloerkleden en komen uit het Midden oosten. De vintage vloerkleden worden veelal geschoren en vervolgens gekleurd in een kleurbad. De kleden worden na het kleuren meerdere malen gewassen.  Door het proces krijgen de vloerkleden een mooie vintage look. Daarom worden het ook wel recoulered vloerkleden genoemd. Alle vloerkleden zijn authentiek en krijgen hiermee een tweede leven.

Certificaat bij uw blauwe vintage vloerkleed

Als u bij ons een blauw vintage vloerkleed koop krijgt u een paspoort bij het kleed. Op het paspoort vindt u informatie over de herkomst, de leeftijd en aanvullende informatie van het kleed. Kom langs in onze showroom in Hillegom om de blauwe vintage vloerkleden te bekijken of bestel direct online op Rozenkelim.nl!

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: