Bezig met laden...
Filteren

Geel vintage vloerkleed


Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geel vintage vloerkleed

Een geel vintage vloerkleed is erg populair in de westerse interieurs. De kleur geel past goed bij verschillende interieurs. De kleur geel wordt door veel mensen ervaren als blijdschap, vrolijkheid en zonnig. Het geel vintage vloerkleden past goed in een wat sober en een wat strakkere interieur, maar ook in erg fleurig interieur.  Er zijn vele tinten geel, en mensen zijn vaak opzoek naar een hele specifieke kleur geel. Met name okergeel is een veel gevraagde kleur bij Rozenkelim.nl.

Uniek en zelf geselecteerde vintage vloerkleden

Rozenkelim doet zelf de selectie van vintage vloekleden in Turkije. Of het nou gaat om een grijs, blauw of een andere kleur. Wij kiezen alleen de mooiste en beste kleden die er zijn.

Alle onze vintage kleden zijn uniek en handgemaakt, wat betekent dat u zult nooit hetzelfde exemplaar aan zult treffen. Elk geel vintage vloerkleed vertelt zijn eigen verhaal en heeft een eigen geschiedenis. U krijgt dan ook een paspoort bij uw vintage vloerkleed. Op het paspoort vindt u meer informatie over het kleed, zoals de herkomst, de leeftijd en het materiaal. 

Het juist formaat

Veel mensen vragen zich af welk formaat vloerkleed zij moeten hebben. Het juiste formaat is afhankelijk van de ruimte en het doel van het kleed. Om u op weg te helpen naar het jusite formaat in uw situatie kunt u onze vloerkleden guide lezen. Hierin geven we tips en advies over het juiste formaat, het type kleed en de kleur. Lees onze vloerkleed guide

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: