Bezig met laden...
Filteren

Grijs vintage vloerkleed


Grijs vintage vloerkleed

Een grijs vintage vloerkleed is erg populair. Grijs is zelfs de meest gevraagde kleur bij Rozenkelim. Als de mensen kiezen voor een kleed wat niet erg opvallend is omdat er al veel kleur in het interieur aanwezig is wordt er vaak gekozen voor grijs. Voor ons is grijs een moeilijke kleur om te verven. De oorspronkelijke kleden zijn meestal rood of blauw, of een combinatie hiervan. Zodra deze kleden in een verfbad belanden worden ze meestal bruin. Eigenlijk moet een kleed hiervoor zo wit mogelijk zijn.  Dit bekent dat er zoveel mogelijk witte of in ieder geval lichte kleden worden gezocht om uiteindelijk grijze vintage kleden te kunnen krijgen. Grijs is vaak een neutrale kleur en past bij ieder interieur.

Unieke look vintage vloerkleed grijs

De kracht van een vintage vloerkleed zit in de uitstraling van het kleed of deze nou grijs, blauw, groen of wit is. Een authentiek vintage vloerkleed krijgt zijn unieke look niet door het scheren van de hoge pool en het vervolgens ontkleuren en verven van de kleden. Vandaar dat het ookwel recoulered vloerkleden worden genoemd.

Bekijken in onze showroom

Wilt u graag eerst het grijze vintage vloerkleed zien voordat u deze gaat bestellen? Kom dan langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Marconistraat 23 in Hillegom. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar het juiste vloerkleed voor uw interieur!

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: