Bezig met laden...
Filteren

Groen vintage vloerkleed


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 86

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 86

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groen vintage vloerkleed

Bij Rozenkelim krijgen we steeds meer vraag naar een groene vintage vloerkleden. De kleur groen kent weer vele varianten, olijfgroen, appelgroen, grasgroen etc. Op dit moment is de vraag naar een groen vintage vloerkleed zelfs zo groot dat we onze eigen kleur hebben ontworpen; misty green. Lichtgroen met een vleugje grijs. Deze combinatie matched met bijna alle kleuren in een interieur en helemaal met een cognac kleurige bank of stoel. Het gebeurt dus zeer regelmatig dat klanten in de showroom van Rozenkelim komen met een bepaalde kleur in gedachte, en dat ze uiteindelijk met een groen vintage vloerkleed naar huis gaan. Groen is dus trendy.

Unieke collectie vintage vloerkleden groen

Elke vintage tapijt dat u bij Rozenkelim vindt is uniek en handgeweven. Wij selecteren en importeren de kleden zelf vanuit Turkije. Alleen de beste en mooiste vintage kleden nemen wij mee terug naar Nederland.

Groen vintage kleed bestellen

Het bestellen van een groen vintage vloerkleed is erg gemakkelijk bij Rozenkelim. U kunt gemakkelijk het gewenste kleed in onze webshop bestellen. Bestelt u vandaag? Dan krijgt u het vloerkleed de volgende werkdag in huis. Bij ontvangst kunt u het vloerkleed eerst thuis beoordelen en kijken of het past in uw interieur. Bent u niet tevreden? Dan kunt het kleed eenvoudig aan ons retour zenden en krijgt u uw geld direct terug.

Wij hebben altijd ruim 400 vloekleden op voorraad in onze showroom. U kunt deze showroom bezoeken aan de Marconistraat 23 in Hillegom. Hier kunt u de kleden komen beworden en eventueel kopen. Wij helpen u graag!

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: