Bezig met laden...
Filteren

Oranje vintage vloerkleed


Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oranje vintage vloerkleed

Een oranje vintage vloerkleed is er in twee soorten. Als eerste heb je de originele kleden die oranje waren. Vaak hebben deze vloerkleden in de hoeken bloemen. Het zijn hele aparte kleden en als we ze tegenkomen kopen we ze direct in. Omdat deze vloerkleden niet veel voorkomen zijn deze oranje vintage vloerkleden erg gewild. Daarnaast zijn er de geverfde oranje kleden, ookwel de recoulered vloerkleden genoemd. Deze zijn er in vele tinten. Van net iets donkerder oranje dan tot tegen het bruine aan.

Veel variaties in oranje dus. Dat betekent dat deze kleuren ook op verzoek besteld kunnen worden.

Recoulered oranje vloerkleed

Om een oranje vintage vloerkleed te krijgen worden de kleden vooraf veelal geschoren en vervolgens gekleurd. Dit gebeurt door de kleden in een in een kleurbad te leggen. De kleden worden na het kleuren meerdere malen gewassen.  Door het proces krijgen de vloerkleden een mooie vintage look en worden het ook wel recoulered vloerkleden genoemd.Toch is elk oranje vintage vloerkleed bij Rozenkelim.nl uniek. De kleden zijn handgemaakt en tientallen jaren oud. Elk vloerkleed vertelt dan ook zijn eigen verhaal. Om het verhaal achter het kleed aan u te vertellen levert Rozenkelim bij elk vloerkleed een paspoort. Op het paspoort vindt u meer informatie over het verhaal achter het kleed.

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar:

Tips voor de afmeting, het type en de kleur

Veel consumenten twijfelen of ze het juist formaat, type en kleur vloerkleed kiezen en het liefste bent u zeker van het juist formaat, type en kleur. Hiervoor hebben wij de vloerkleed guide geschreven. In het artikel vind u praktische tips zodat u een goede keuze kunt maken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!