Bezig met laden...
Filteren

Paars vintage vloerkleed


Paars vintage vloerkleed

Een paars vintage vloerkleed is vaak niet de eerste kleur waar u aan denkt als u een vloerkleed zoekt. Toch kan een paars vintage vloerkleed vaak verrassend mooi zijn. Vaak zien we een geweldig mooie combinatie ontstaan van paars met de kleur blauw die nog in het kleed zat. Ook is een paars vintage kleed heel mooi in combinatie met een blauw of grijs in een interieur. De kleur paars is er ook in vele tinten. Van lila tot aubergine kleurig paars.

Hoe krijgt het paarse vintage tapijt zijn kleur?

Veel vintage tapijten zijn van origine niet paars. De meeste kleden worden eerst geschoren en daarna ontkleurd. Vervolgens gaat het kleed in een kleurblad en wordt het kleed meerdere malen gewassen waarna het te drogen wordt gelegd. Door het proces krijgt het vloerkleed een nieuwe hippe kleur en een unieke vintage uitstraling.

Rozenkelim selecteert en importeert alle kleden zelf. Alleen de mooiste en beste kleden belanden bij ons in Nederland. Elk kleed is dan ook in perfecte staat.

Vintage vloerkleden bestellen bij Rozenkelim

U kunt onze vintage tapijten eenvoudig online bestellen. U heeft de mogelijkheid om te betalen met iDeal, op rekening of met creditcard. Als u vandaag besteld, dan krijgt u het kleed de volgende werkdag geleverd. U kunt dan het kleed bekijken in uw eigen interieur. Past het kleed niet bij uw interieur? Dan kunt u het kleed eenvoudig retourneren en krijgt u uw geld terug. 

Wilt u liever het kleed in de showroom bekijken? Dat kan! Wij hebben een showroom in Hillegom waar we altijd ruim 400 kleden op voorraad hebben. Meer informatie? Kijk dan op onze showroom pagina. Hier vindt u meer informatie over openingstijden en een routebeschrijving.

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: