Bezig met laden...
Filteren

Rood vintage vloerkleed


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 78

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 78

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rood vintage vloerkleed

De vintage vloerkleden van Rozenkelim zijn van origine vaak met veel rood. Origineel hadden de kleden dus ook een hoge pool. Deze combinatie maakte het een echt “oma kleedje”. Toen ongeveer de trend opkwam om deze kleden te hergebruiken voor de interieurs in het westen, werd elk kleed geschoren en kreeg elk kleed een nieuwe trendy kleur.

De laatste tijd zien we echter steeds meer dat de vintage vloerkleden alleen geschoren worden. Als we de kleuren combinatie van het kleed heel mooi vinden, dan wordt alleen de hoge pool eraf gehaald. Het echte oubollige verdwijnt en u houdt vaak mooie kleurencombinaties over. Deze look spreekt veel mensen aan en hierdoor is er steeds meer vraag naar vintage vloerkleden onder consumenten en bedrijven.   

Paspoort bij een rood vintage vloerkleed

Van geen enkel rood vintage vloerkleed die u bij Rozenkelim.nl ziet is een tweede exemplaar verkrijgbaar. Alle vintage vloerkleden, rozenkelims, patchwork kleden en berber tapijten van Rozenkelim zijn handgemaakt en uniek. Het ene vloerkleed is 60 jaar oud en afkomstig uit Isparta in Turkije en het andere kleed is 35 jaar en is afkomstig uit een klein dorp ergens in het midden van Turkije. Om u het verhaal achter het kleed te vertellen leveren wij al onze vintage vloerkleden met een paspoort. Op het paspoort staat meer informatie over het kleed. Zo kent u de geschiedenis achter het kleed!

Liever een andere kleur? Onzevintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: