Bezig met laden...
Filteren

Wit vintage vloerkleed


Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wit vintage vloerkleed

Een volledig wit vintage vloerkleed is erg zeldzaam. Elk oud kleed had wel een kleur, vaak rood of blauw of een combinatie hiervan. Door de kleden te scheren, wassen en bleken vervaagden die traditionele kleuren. Hoe langer de kleden in de zon lagen hoe bleker en minder kleur ze krijgen. Vaak moet een kleed lang in de zon liggen, op deze manier worden de vlekken er uit “gebleekt”

Echter de kleur “wit” zijn we nog niet tegen gekomen. Er bestaan wel vintage vloerkleden waar bepaalde delen van het kleed wit zijn, maar nooit een heel kleed. Door het vloerkleed heel erg te scheren komt u bij de originele draad waarop hij geweven is, de schering. Die draden zijn wit van kleur. Dit effect kan wel bepaalde delen van het kleed een witte uitstraling geven. Maar een wit vintage vloerkleed , zijn wij nog niet tegengekomen. Wit is dus een lastige kleur als het aankomt op vintage vloerkleden. Beige en bruine vloerkleden zijn daarentegen meer voorkomend.

Unieke collectie vintage vloerkleden wit

Onze voorraad met vintage vloerkleden is uniek. Sterker nog, alle vintage vloerkleden van Rozenkelim zijn uniek. Of deze nou wit, zwart, blauw of grijs is. Wij selecteren al onze vintage vloerkleden, Rozenkelims, berber vloerkleden en Perzische vloerkleden zelf in landen als Turkije, Moldavië, Marokko. Het zijn stuk voor stuk unieke kleden die we selecteren en vervolgens importeren naar Nederland.

Wij hebben altijd ruim 400 vloerkleden op voorraad.  U kunt de kleden gemakkelijk online bestellen via onze website maar u kunt ze ook komen bekijken in onze showroom in Hillegom. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar het juiste vloerkleed voor uw interieur!

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: