Bezig met laden...
Filteren

Zwart vintage vloerkleed


Zwart vintage vloerkleed kopen?

Een zwart vintage vloerkleed is niet moeilijk te maken. Wij dompelen het kleed in een zwart verfbad, en laten het vloerkleed vervolgens drogen. Wat het moeilijk maakt is dat u daarna nog het patroon ziet. De vraag naar zwarte vintage vloerkleden met een patroon is groot, het maken is lastig. Uiteraard leveren we kleden die helemaal zwart zijn. Helaas kunnen we niet altijd aan de vraag naar zwarte kleden met een mooi patroon voldoen. We verkopen ze al vaak op voorhand, nog voordat ze bij onze showroom in Hillegom arriveren. Dit maakt zwarte kleden met een patroon zeldzaam.

Bestellen van een zwart vintage vloerkleed

Bent u geïnteresseerd in een zwart vintage vloerkleed en wilt u er graag eentje bestellen? Dat kan. U kunt de vloerkleden gemakkelijk online bestellen via onze website. Nadat we de bestelling hebben ontvangen zullen wij het vloerkleed zorgvuldig verpakken en naar u verzenden. U krijgt hierbij een Track & Trace code toegestuurd zodat u uw bestelling kunt volgen.

Wilt u het kleed eerst zien voordat u hem besteld? Geen enkel probleem! U kunt het vloerkleed ook komen bekijken in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Hillegom aan de Marconistraat 23. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een zwart vintage vloerkleed en staan u graag te woord. 

Liever een andere kleur? Onze vintage vloerkleden zijn in nog veel meer kleuren beschikbaar: