Bezig met laden...

Vloerkleed met beige tinten, in diverse maten leverbaar vanaf eind juni

Vloerkleed in beige tinten

Onze echte antieke vintage vloerkleden zijn gemiddeld 50 jaar oud. We vinden deze kleden vooral in Turkije. Alle antieke kleden worden met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Van de meest gewilde kleden uit de originele vintage collectie, hebben wij van Rozenkelim een replica vloerkleed laten maken. Zo ook van dit prachtige exemplaar. Voor een zachte prijs ben jij nu dus ook in het bezit van deze echte look-a-like!

 0
Slechts € 290,00
incl. 21% BTW

We bieden dit kleed aan in verschillende afmetingen. Zo past dit kleed al in de kleinste woning. Maar ook aan de mensen met veel ruimte hebben wij gedacht! Het grootste vloerkleed met deze prachtige beige tinten is maar liefst 380cm x 300cm.

 

Omdat dit vloerkleed vooral bestaat uit rustige beige tinten, leent dit vloerkleed zich er uitstekend voor om onder je meubels te leggen. Je kunt je bank, stoel, salontafel en eventueel andere kleine bijzettafels dus een stukje over het vloerkleed plaatsen. Je creëert hierdoor meer eenheid. Lees voor tips ook eens onze blog over 'hoe groot moet mijn vloerkleed zijn.'

 

Bestel dit vloerkleed nu en ervaar zelf hoe dit exemplaar staat bij jou thuis.

Vloerkleed met beige tinten, in diverse maten leverbaar vanaf eind juni
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

Herkomst: Turkije
Meer informatie
SKUVloerkleed-64200
Lengte240
Birdeye Image/6/4/64200_2_.jpg