Vintage look vloerkleed, pastel kleuren in diverse maten verkrijgbaar

Vintage look vloerkleed, gemaakt van synthetische wol. Vandaag besteld is de volgende werkdag in huis. Orders boven de € 100,- leveren we gratis. Op die manier kunt u het zonder risico thuis beoordelen. Niet tevreden? Stuur het kleed eenvoudig terug en u krijgt uw geld direct terug. U kunt het vloerkleed ook in de showroom van Rozenkelim komen bekijken en eventueel kopen.

Slechts € 79,00
incl. 21% BTW

Vintage look vloerkleed van synthetische wol

Vloerkleden met een vintage look, tijdloze prints in mooie kleuren. Van goede kwaliteit en eenvoudig schoon te maken.

De vintage look vloerkleden zijn 6-8 mm dik, in veel gevallen is een onderkleed/antislip kleed dan wenselijk.   Als u het vloerkleed bestelt ziet u vanzelf de mogelijkheid om het onderkleed aan uw bestelling toe te voegen. Uiteraard kunt u dit replica vloerkleed qua kwaliteit en dikte niet vergelijken met onze echte vintage vloerkleden

Vloerkleed pastel kleuren
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

Herkomst: Turkije
Categorie lengte: Nee

Vintage look vloerkleed: pastel kleuren

Dat onze vintage vloerkleden reuze populair zijn, is je vast niet ontgaan. Om zo'n uniek kleed te bemachtigen moet je wel even in de buidel tasten. Omdat niet iedereen zoveel geld wil uitgeven aan een kleed, hebben wij zelf verschillende replica's ontworpen en laten produceren. En omdat wij zelf de regie in handen hebben, laten wij de meest mooie kleden maken volgens de laatste trends.


Meer informatie
Art.nr.Look 949
AfmetingenNee