Bezig met laden...

Vloerkleed 200x300


Geen producten gevonden voor deze selectie.

De handgemaakte vloerkleden in onze collectie komen allemaal in unieke maten. Ze hanteren tijdens het knopen/weven van vintage vloerkleden niet aan vaste maten, maar ze knopen/weven op basis van de grootte van de kamer. Om het jullie makkelijker te maken hebben wij de kleden gesorteerd in de maat 200 x 300cm en alles wat binnen een paar centimeter hiervan in de buurt komt. Zo krijg je in een oogopslag te zien welke vloerkleden in deze maatcategorie vallen.

Waar past een vloerkleed 200x300 bij? 

Over het algemeen is dit een maat welke nog redelijk goed binnen een woonkamer past. Een vloerkleed 200x300 is perfect voor onder een grote bank of een ruime eettafel. Door het gebruik van een grote vloerkleed van 200x300 cm, binnen een huiskamer, voelt de huiskamer een stuk gezelliger en vrolijker aan. 

Opzoek naar een vloerkleed 200x300 cm? 

Zoals eerder benoemd is een voerkleed in de maat 200x300 cm een veel gezochte maat. Kleden in deze formaat zijn vaak ook goed voor de akoestiek binnen een ruimte. Een kleed van dit formaat zorgt ervoor dat de ruimte minder galmt en ook meteen voor sfeer zorgt. Al onze vintage vloerkleden, Perzische tapijten en Berber tapijten worden met de hand gemaakt. Hierdoor worden er geen vaste maten gehanteerd zoals dat wel wordt gedaan met Vintage style vloerkleden. Desalniettemin, proberen we van alle vloerkleden die in de buurt komen van vloerkleed 200x300 cm hier toe te voegen. Van al onze vintage style vloerkleden hebben we standaard de maat 200x300 laten maken. Daarnaast, hebben wij ook vaak de maat 200x290 op voorraad.