Rozenkelim.nl heeft sinds enige tijd ook een showroom. Alle kleden die online in de webshop staan zijn hier in principe te bekijken. We zeggen in principe omdat het kan zijn dat een vloerkleed wordt uitgeleend voor een fotoshoot of televisieprogramma.

Showroom Rozenkelim

In de showroom kunt u de kleden bekijken en voelen. Veel mensen vinden het moeilijk om een kleed online te bestellen en dat begrijpen wij heel goed. Toch heeft online bestellen een paar grote voordelen. Het kleed wordt binnen twee werkdagen gratis bij u geleverd. U kunt het kleed thuis beoordelen. Toch niet helemaal tevreden? Dan is een bezoek aan de showroom raadzaam, u weet nu immers precies wat u wel zoekt. Wellicht een maatje groter of kleiner of een iets andere kleur.

Showroom Rozenkelim vintage vloerkleden

Voordat u een bezoek aan de showroom brengt raden wij u aan om eerst goed in de webshop te kijken. In de showroom liggen ongeveer 500 kleden en het is lastig om daar te zoeken als u nog geen idee heeft over het soort kleed, de kleur en de maat. 

Als u weet welke maat, kleur en maat u zoekt, zoeken wij het kleed erbij en laten u ook eventueel alternatieven laten zien. 

Een deel van de showroom bestaat uit een grote toonzaal van ruim 1400 vierkante meter met onze kleden en meubels die in Roemenië gemaakt worden. Helaas zijn de meubels op dit moment nog niet direct voor de consument aan te schaffen.  In deze toonzaal kunt u goed zien hoe de diverse kleden uitkomen in het interieur.

Showroom Rozenkelim Hillegom

De showroom is open op: 

Dinsdag               10.00 tot 16.00

Donderdag          10.00 tot 16.00

Vrijdag                  10.00 tot 16.00

Zaterdag              10.00 tot 16.00

 

U kunt ons vinden op het volgende adres:

Marconistraat 23

2181AK Hillegom

Showroom@rozenkelim.nl

06-55342780

 
U rijdt in de Marconistraat als het ware tegen de showroom aan. Er staan grote zilveren letters op het pand: “Pure Home Collections”

Hieronder vindt u een kaart met de exacte locatie.