Route

U kunt eenvoudig online bestellen, we leveren  vloerkleden, kelims en berbers, zonder verzendkosten, binnen twee werkdagen bij u thuis; niet goed is geld terug. Het grote voordeel is dat u het vloerkleed gelijk op de juiste plek kan beoordelen. Bent u niet tevreden dan kunt u altijd nog langskomen of uw geld terug krijgen. Een vloerkleed of kelim retour sturen is eenvoudig. Een pakket tot 10kg kost € 8,- en een kleed tussen de 10kg en 30kg kost € 14,- om terug te sturen.

 Vintage vloerkleden in de de showroom in Hillegom

Op dinsdag, donderdag vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 is onze showroom geopend. U kunt de vintage vloerkleden dan komen bekijken op het volgende adres:

Marconistraat 23

2181AK Hillegom

In de showroom liggen veel kleden.Wij raden u aan vooraf een selectie te maken van de kleden die u wilt zien. Op de website kunt u onze huidige voorraad bekijken, met daarbij de maat en prijs. Wij zouden het fijn vinden als u ons even van te voren mailt hoe laat u ongeveer wilt langskomen. Wilt u op een ander tijdstip langskomen dan kunnen we uiteraard een afspraak maken. U kunt bij ons met pin betalen.

Onze contact gegevens:

Jeroen

06-55342780

email: showroom@rozenkelim.nl

showroom rozenkelim