Bezig met laden...

Vezelbeschermer, biedt bescherming tegen vlekken en vloeistoffen.

Ideaal voor bescherming van de kussens uit Marokko. Deze kunnen niet in de wasmachine maar u kunt ze wel beter beschermen tegen vlekken en vloeistoffen. Sprayflacon voor 5 tot 10 vierkante meter.

In gelijkmatige ban en spuiten en het behandelde oppervlak circa 60 minuten laten drogen. Na 6 tot 12 uur is het maximale beschermingsniveau bereikt! Het is veilig voor mens, dier en milieu. Reukloos en uiteraard ook niet zichtbaar. 
 
 

Nabehandeling:
Het behandelde textiel regelmatig controleren en indien nodig nabehandelen met de vezelbeschermer, vooral als het net intensief gereinigd is.
 


0
€ 17,95
incl. 21% BTW
Vezelbeschermer
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

Uw bestelling

Na ontvangst van uw online bestelling pakken wij uw order direct zorgvuldig in. Per email ontvangt u van ons een track & tracé-code, zodat u kunt nagaan wanneer het bij u afgeleverd wordt. Geen van ons ontvangen Check uw spamfolder, wellicht is de email hier terecht gekomen.

Wilt u een specifieke dag afspreken Neem dan direct contact met ons op na uw bestelling.

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen van klanten die eerder bij ons besteld hebben.

Meer informatie
SKUbus 500ml
Lengte0
Birdeye Imageno_selection