Bezig met laden...

 

Vloerkleed op maat laten maken

 

Onze vloerkleden zijn unieke exemplaren die we gevonden hebben in het land van herkomst. Bij een vintage vloerkleed of een berber vloerkleed zijn we dus afhankelijk van het aanbod. Gelukkig hebben we duizenden kleden op voorraad. Mocht je in onze showroom niet slagen of een hele specifieke wens hebben, denk aan een speciale kleur of maat, dan lijkt dit bijna een onmogelijke opgave. Inmiddels zijn wij zo thuis in deze markt, dat we heel wat mogelijkheden voor je hebben. Lees hieronder meer.

 

 

Specifieke wensen voor je vloerkleed.

Heb je een speciaal vintage vloerkleed in gedachten en kun je bij ons in de showroom niet slagen? Geef je wensen aan ons door. Wees hierbij zo specifiek mogelijk en ondersteun je omschrijving met beeldmateriaal. Met jouw wensen zetten wij onze leveranciers aan het werk. Wanneer we een match hebben, kunnen we het vloerkleed naar Nederland laten verzenden en kun jij het vloerkleed geheel vrijblijvend bij ons komen bekijken in de showroom of thuis ontvangen.

 

Patchwork vloerkleed op maat en kleur laten maken

Een patchwork vloerkleed op maat is een persoonlijke en unieke blikvanger in jouw woning of kantoor. De mogelijkheden zijn oneindig. Hierbij is elke kleur, vorm en maat mogelijk. Geef ons de gewenste kleur en maat door, en wij gaan voor je aan de slag. In Turkije wordt jouw patchwork vloerkleed aan elkaar gelegd en wordt vervolgens een foto van gemaakt. Op basis van deze foto kun je eventuele aanpassingen doorgeven. Dit hele proces is vrijblijvend. Wanneer je tevreden bent en ons akkoord geeft, wordt het vloerkleed met de hand gemaakt. De levertijd is na akkoord ongeveer 3 tot 4 weken. De prijs voor een patchwork vloerkleed op maat bedraagt €160,- per vierkante meter. Dit is inclusief alle kosten zoals een onderkleed, BTW en de verzending tot aan de voordeur.

 

patchwork vloerkleed op maat laten maken

 

patchwork op maat

 

 

Een beni ouarain of azilal vloerkleed op maat laten maken

In het Atlas gebergte van Marokko worden vandaag de dag nog steeds berber vloerkleden gemaakt. Wanneer je een bepaalde wens hebt voor een beni ouarain of azilal vloerkleed, kunnen wij je hieraan helpen. Daarbij is elke kleur en samenstelling mogelijk. Omdat het weefgetouw niet breder is dan 3 meter, zijn we wel aan deze breedtemaat gebonden. De lengte is wel oneindig. Na akkoord gaan tenminste 3 vrouwen aan de slag met het knopen van jouw vloerkleed. Wanneer het kleed af is, wordt het gekamd, gewassen en te drogen gelegd. Het totale proces duurt - afhankelijk van de maat en het weer - ongeveer 6 tot 8 weken. De prijs voor een berber op maat bedraagt €200,- per vierkante meter. Dit is inclusief alle kosten zoals BTW en de verzending tot aan de voordeur.

 

Vul onderstaand formulier in en wij gaan voor je aan de slag. Je hoort direct van ons of wij de aanvraag goed hebben ontvangen. Je kunt uiteraard ook eerst telefonisch contact met ons opnemen om van gedachten te wisselen.

 

beni ouarain laten maken

 

Na uw akkoord gaan ze in Marokko direct aan de slag. Zij zullen uw vloerkleed gaan knopen. Afhankelijk van de maat zal dit ongeveer 3-4 weken duren. Nadat het kleed af is wordt het gekamd en gewassen. Hierna moet het goed drogen. Afhankelijk van het weer zal het totale proces 6-8 weken duren, voordat het kleed op transport kan. Wij proberen altijd foto’s te krijgen als uw kleed gemaakt wordt, zo heeft u een idee hoever ze zijn en hoe het kleed gaat worden.

beni ouarain op maat

 

 

 

info@rozenkelim.nl

06-55342780

Heroepingsrecht

Alle producten die in opdracht van de consument op maat worden gemaakt, zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht.

                            

 Vul onderstaand formulier in en wij gaan voor je aan de slag. Je hoort direct van ons of wij de aanvraag goed hebben ontvangen. Je kunt uiteraard ook eerst telefonisch contact met ons opnemen om van gedachten te wisselen.

                                                                                                                                           

 

 

* Vereiste velden