Patchwork en Beni Ouarain vloerkleden op maat laten maken.

Onze vintage vloerkleden zijn unieke stuks die we gevonden hebben in het land van herkomst. Bij een vintage vloerkleed zijn we dus afhankelijk van het aanbod met wat we kunnen aanbieden. Als u bij ons een vloerkleed heeft gezien maar u wilt hem in een andere kleur of maat, dan is dat dus een bijna onmogelijke opgave. Gelukkig kunnen wij u wellicht toch helpen. Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

 * Een zoekopdracht voor een vintage vloerkleed.

Bent u opzoek naar een bepaald kleed in bepaalde maat? Geef ons uw wensen door, het liefst met een foto zodat wij een goed idee hebben. Met uw wensen gaan wij al onze leveranciers af om te kijken of wij u een kleed kunnen aanbieden wat er zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.

 * Patchwork vloerkleed op maat en kleur laten maken.

Een patchwork vloerkleed op maat is een persoonlijke en unieke blikvanger in uw woning of bedrijf. Rozenkelim.nl kan een patchwork vloerkleed in elke gewenste maat en kleurstelling voor u samenstellen. U bepaalt het helemaal zelf. Geef ons de gewenste kleur en maat door (elke maat en vorm is mogelijk) en wij gaan vrijblijvend voor u aan de slag.

patchwork vloerkleed op maat laten maken

Nadat wij uw wensen hebben ontvangen wordt het patchwork vloerkleed in elkaar gelegd in Turkije. Hiervan ontvangt u een foto. Als u de foto ontvangen heeft kunt u aan ons doorgeven wat wij voor u moeten aanpassen. Dit proces is geheel vrijblijvend. Pas als u tevreden bent wordt het vloerkleed voor u met de hand aan elkaar gezet. Het wordt voorzien van een onderkleed van katoen. Na uw akkoord is de levertijd 3 - 4 weken. De prijs voor een patchwork vloerkleed op maat is € 160,- per vierkante meter. Dit is incl. alle kosten. (BTW, onderkleed, afleveren op locatie in Nederland)

patchwork op maat

Een beni ouarain of azilal vloerkleed op maat laten maken.

De traditie van het maken van deze berber vloerkleden bestaat gelukkig nog steeds in het atlas gebergte.  U kunt aan ons doorgeven in welke kleur u de berber wilt en in welke maat. Elke kleur en samenstelling is mogelijk. U kunt dus uw eigen beni ouarain of azilal vloerkleed laten maken. Uw wensen bespreken wij met onze contactpersoon in Marokko. Vervolgens geven wij aan u door of wij het vloerkleed van uw wensen kunnen laten maken. Met een berber zijn we wel aan de maat gebonden. Het weefgetouw is ongeveer 3 meter breed. De lengte is geen probleem, maar berbers laten knopen van breder dan 3 meter dus wel. Een berber laten maken kost € 200 per vierkante meter. Dit is incl. alle kosten zoals transport naar Nederland en afleveren op locatie in Nederland.

beni ouarain laten maken

Na uw akkoord gaan minimaal drie vrouwen voor u aan de slag. Zij zullen uw vloerkleed gaan knopen. Afhankelijk van de maat zal dit ongeveer 3-4 weken duren. Nadat het kleed af is wordt het gekamd en gewassen. Hierna moet het goed drogen. Afhankelijk van het weer zal het totale proces 6-8 weken duren, voordat het kleed op transport kan. Wij proberen altijd foto’s te krijgen als uw kleed gemaakt wordt, zo heeft u een idee hoever ze zijn en hoe het kleed gaat worden.

beni ouarain op maat

 

Vul onderstaand formulier in en wij gaan voor u aan de slag. U hoort direct van ons of wij uw aanvraag goed ontvangen hebben. U kunt ons uiteraard ook een email sturen of bellen.

 

info@rozenkelim.nl

06-55342780

Heroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor maatwerk, producten die conform de specifieke instructies van de consument worden gemaakt.

                             

                                                                                                                                             

Heeft u vragen of speciale wensen? Geef het aan in onderstaand formulier.

* Vereiste velden