Patchwork vloerkleden op maat laten maken

Een patchwork vloerkleed op maat is een persoonlijke én unieke blikvanger in uw woning. Rozenkelim.nl kan een vloerkleed in elke gewenste maat en kleurstelling voor u samenstellen. U bepaalt het helemaal zelf! Geef verderop in het formulier uw wensen aan en wij gaan vrijblijvend voor u aan de slag. 

maken patchwork vloerkleed 

 

patchwork vloerkleed op maat laten maken

                                                                                                                                    

Wat kost een maatwerk kleed?

De prijs voor het op maat laten maken van een patchwork kleed bedraagt € 160,- per vierkante meter. Dit is inclusief een onderkleed van katoen, de BTW en het afleveren op locatie.

Aanvraagformulier vloerkleed op maat

Vul onderstaand formulier in om uw vloerkleed op maat aan te vragen. Na ontvangst van uw wensen leggen we het kleed in concept voor u klaar. U ontvangt een foto waar u uw feedback op geeft, net zo vaak tot u tevreden bent. Vervolgens stellen we het kleed samen en sturen wij u uw persoonlijke kleed toe. Lees onder het formulier meer over het proces.
                                                                                                                                                  

Heeft u vragen of speciale wensen? Geef het aan in onderstaand formulier.

* Vereiste velden

Hoe werkt het precies?

Ontdek hoe het precies in z’n werk gaat als u een persoonlijk handgemaakt patchwork vloerkleed van Rozenkelim.nl bestelt.

Uw wensen en akkoord

U geeft allereerst in bovenstaand formulier uw wensen aan wat betreft kleurstelling en maat. In ons atelier in Turkije verzamelen we de juiste kleuren en leggen we de delen als een puzzel op de vloer. We maken een foto en sturen deze naar u toe per e-mail. U geeft vervolgens eventuele gewenste wijzigingen aan ons door, net zo lang tot het patchwork vloerkleed naar wens is.

Het maatwerk kleed samenstellen

Na uw akkoord sturen wij u de factuur en zetten we de delen met de gewenste kleur garen aan elkaar en voorzien we het maatwerk vloerkleed van een onderkleed. Het naaien en reinigen duurt over het algemeen enkele dagen.

Transport en ontvangst

Uw persoonlijke vloerkleed wordt vervolgens direct naar ons magazijn in Nederland op transport gezet. Zodra we uw betaling ontvangen hebben, sturen wij het kleed naar u toe. Het duurt over het algemeen zo’n 2 tot 3 weken na uw akkoord voordat we het kleed bij u af kunnen leveren.

Heroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor maatwerk, producten die conform de specifieke instructies van de consument worden gemaakt.

Niet alleen maatwerk vloerkleden

We hebben niet alleen patchwork vloerkleden op maat. U kunt er ook voor kiezen om één van de unieke patchwork vloerkleden te bestellen die we op voorraad hebben. We hebben bovendien een zeer divers assortiment replica en authentieke vloerkleden beschikbaar. Wat te denken van rozenkelims en Berber-kleden? Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier in, bel 06-55342780 of stuur een e-mail naar info@rozenkelim.nl.