Hamamdoeken

Rozenkelim.nl importeert vintage vloerkleden uit Turkije, Iran, Marokko en Moldavië.
Koop hier één van onze prachtige, grote hamamdoeken, die perfect dienst kunnen doen als saunadoek of strandlaken. Kleurig, lichtgewicht en soepel. Eenvoudig mee te nemen naar het strand of op vakantie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Rozenkelim.nl vindt u hamamdoeken in vele verschillende mooie kleuren. Ze komen van oorsprong uit Turkije, waar ze gebruikt worden in de Turkse badhuizen. Deze grote doeken doen vooral dienst als droog- en omslagdoek en zijn bijvoorbeeld heel geschikt als sauna handdoek.   

Aanbod & aanbiedingen hamamdoek

Bekijk ons aanbod en aanbiedingen van hamamdoeken die u bij ons kunt kopen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn hamamdoeken?

Hamamdoeken zijn lichtgewicht katoenen doeken die er ook nog eens mooi uitzien. Ze worden ook wel pestemal of fouta genoemd. Behalve als saunadoek zijn ze geweldig als strandlaken, als deken voor op reis, naar het zwembad en in de sporttas. Ze zijn dun en soepel waardoor ze weinig plaats innemen. Ook drogen ze snel op; makkelijk om mee te nemen dus! Onze grote doeken zijn 180x100cm en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze krimpen niet op 40 graden wassen en zijn kleurvast.