Kelim kussens

kussen uit Marokko

Wij leveren twee soorten kussens, kussens uit Marokko en kussens uit Turkije.

Vegan zijde cactus kussens uit Marokko.

Eind juni hebben we de eerste zending met kussens uit Marokko binnen gekregen, deze was binnen een dag vrijwel uitverkocht. Een nieuwe grote zending is naar ons onderweg. Wij verwachten daarom weer nieuwe voorraad rond half juli en die zullen we dan direct aan de webshop toevoegen.

Elk kussen is uniek, dus als u een mooie ziet raden we aan dat u hem bestelt, niet goed is geld terug!

Deze kussens zijn gemaakt van Sabra-vezels, een zachte, zijdeachtige stof verkregen van de Aloe Vera cactus-plant. De lange, puntige bladeren van de cactus worden geplet, de vezels gewassen en gehamerd, waarna de bladeren in water worden gedrenkt. Deze worden vervolgens gesponnen om garen te maken en geverfd met behulp van volledig natuurlijke kleurstoffen zoals indigo, henna en saffraan. Elk kussen is uniek en handgemaakt in Marokko.

Kussens uit Turkije.

Onze kussens uit Turkije worden gemaakt van restdelen van oude vloerkleden en kelims uit Turkije. Elk kussen is uniek. Alle kussens worden geleverd incl binnenkussen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 136

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 136

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kelim kussens gemaakt van authentieke rozenkelims uit Moldavië. Wordt geleverd incl binnenkussen. Achterkant is gemaakt van katoen.