Bezig met laden...

Onderhoud vloerkleed

 

Onderhoud van je vloerkleed 

Wanneer je een vloerkleed aanschaft, wil je natuurlijk dat het er altijd prachtig en vrij van vlekken bij blijft liggen. Daarom is het belangrijk om je kleed van te voren goed te (laten) behandelen. Bij aanschaf kunt u het vloerkleed door ons laten behandelen, wij impregneren hem dan voor u. Op deze manier is het vloerkleed beter beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Deze behandeling voorkomt in veel gevallen blijvende vlekken in je  vintage vloerkleed.

Mocht je onverhoopt toch nog een vlek in je vloerkleed krijgen, hebben wij een milde schoonmaakset waarmee je de vlek op een juiste manier kunt behandelen. In de schoonmaakset zit ook een spuitbus waarmee u het kleed zelf kunt impregneren, zodat hij beter beschermd is.

Lees vooral ook ons blog over het reinigen van vlekken. Hierin vertellen we je meer over het behandelen van specifieke vlekken.

Ook een onderkleed verlengt de levensduur van uw vloerkleed. Het voorkomt niet alleen schuiven op de ondervloer, maar maakt ook het kleed "voller'. Het onderkleed hoeft niet exact onder vloerkleed te passen, als het iets kleiner is is dit voldoende.

 


Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ongelukje zit in een klein hoekje en zo kan het dus gebeuren dat er per ongeluk een glas rode wijn over jouw vloerkleed heen gaat. Uiteraard zijn er dan diverse mogelijkheden om de vlek te verwijderen, lees hierover ook ons blog. Maar je kan vlekken voorkomen of de schade beperken door vooraf actie te ondernemen.