Bezig met laden...

Patchwork vloerkleed gemaakt naar uw wensen, op maat en kleur. Prijs € 160,- per vierkante meter. (Rond ook mogelijk)

Een patchwork vloerkleed op maat is een persoonlijke en unieke blikvanger in uw woning of bedrijf. Rozenkelim.nl kan een patchwork vloerkleed in elke gewenste maat en kleurstelling voor u samenstellen. Wij kunnen zelfs een rond patchwork vloerkleed laten maken. U bepaalt het helemaal zelf. Geef ons de gewenste kleur en maat door (elke maat en vorm is mogelijk) en wij gaan vrijblijvend voor u aan de slag.

Nadat wij uw wensen hebben ontvangen wordt het patchwork vloerkleed in elkaar gelegd in Turkije. Hiervan ontvangt u een foto. Als u de foto ontvangen heeft kunt u aan ons doorgeven wat wij voor u moeten aanpassen. Dit proces is geheel vrijblijvend. Pas als u tevreden bent wordt het vloerkleed voor u met de hand aan elkaar gezet. Het wordt voorzien van een onderkleed van katoen. Na uw akkoord is de levertijd 3 - 4 weken. De prijs voor een patchwork vloerkleed op maat is € 160,- per vierkante meter. Dit is incl. alle kosten. (BTW, onderkleed, afleveren op locatie in Nederland)0
€ 160,00
incl. 21% BTW

Een patchwork vloerkleed op maat is een persoonlijke en unieke blikvanger in uw woning of bedrijf. Rozenkelim.nl kan een patchwork vloerkleed in elke gewenste maat en kleurstelling voor u samenstellen. U bepaalt het helemaal zelf. Geef ons de gewenste kleur en maat door (elke maat en vorm is mogelijk) en wij gaan vrijblijvend voor u aan de slag.

Nadat wij uw wensen hebben ontvangen wordt het patchwork vloerkleed in elkaar gelegd in Turkije. Hiervan ontvangt u een foto. Als u de foto ontvangen heeft kunt u aan ons doorgeven wat wij voor u moeten aanpassen. Dit proces is geheel vrijblijvend. Pas als u tevreden bent wordt het vloerkleed voor u met de hand aan elkaar gezet. Het wordt voorzien van een onderkleed van katoen. Na uw akkoord is de levertijd 3 - 4 weken. De prijs voor een patchwork vloerkleed op maat is € 160,- per vierkante meter. Dit is incl. alle kosten. (BTW, onderkleed, afleveren op locatie in Nederland)

Patchwork op maat en kleur
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

Herkomst: Turkije

Uw bestelling

Na ontvangst van uw online bestelling pakken wij uw order direct zorgvuldig in. Per email ontvangt u van ons een track & tracé-code, zodat u kunt nagaan wanneer het bij u afgeleverd wordt. Geen van ons ontvangen Check uw spamfolder, wellicht is de email hier terecht gekomen.

Wilt u een specifieke dag afspreken Neem dan direct contact met ons op na uw bestelling.

Retour zenden

Beoordeel na levering uw order op uw gemak in uw eigen omgeving. Past het kleed toch niet in uw interieur Geen probleem! Vanaf het moment van ontvangst heeft u 14 dagen om van de aankoop af te zien. Stuur het product ingepakt aan ons retour. U krijgt dan zo snel mogelijk uw geld terug. Terugsturen per aangetekende post kost € 7,- of maximaal € 14,-, afhankelijk van het gewicht. Heeft u een vraag bekijk dan onze lijst met FAQ.

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen van klanten die eerder bij ons besteld hebben.

Meer informatie
SKUpatchwork maatwerk rond op maat
Lengte0