Verwacht

Door de wereldwijde corono crisis die is ontstaan, is lokaal inkopen voor ons nu helaas niet mogelijk. In overleg met onze leverancier hebben we daarom besloten om het zo lang als nodig anders te doen. Hieronder vindt u de mooiste kleden die onze leverancier op voorraad heeft. Wij kunnen deze tegen hele scherpe prijzen aanbieden omdat onze levernacier ons hierin tegemoet komt, en wij hem op deze manier ook kunnen helpen. Op het moment dat u uw bestelling plaatst, bestellen wij het kleed en laten het vloerkleed per DHL overkomen, en bij binnenkomst sturen we het vloerkleed direct naar u door. Levertijd is 7-14 dagen na het plaatsen van uw bestelling.Bekijk hieronder de kleden met de uiters gunstige prijzen!  Onze voordelen:

  1. Niet goed is geld terug.
  2. Orders boven de € 100,- leveren we gratis
  3. U kunt op deze manier dus het kleed zonder risico thuis uitproberen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 104

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 104

Pagina
Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wees er als eerste bij!

Ziet u een mooi vintage vloerkleed bij verwacht staan? Bestel deze dan alvast en wees er als eerste bij. Zo bent u er zeker van dat het unieke kleed voor u is en niemand anders! Zodra we het kleed in ons magazijn in Nederland binnen hebben, sturen we het kleed gelijk naar u toe. Stel dat het kleed dan toch niet helemaal in uw interieur past, dan stuurt u het kleed eenvoudig naar ons terug en krijgt u uw aankoopbedrag retour. Terugsturen kan eenvoudig via PostNL en kost over het algemeen minimaal € 7,- en maximaal € 14,- afhankelijk van het gewicht.

Verwachte vintage kleden in goede staat

Blader door bovenstaande vintage vloerkleden die wij elk moment binnen verwachten en die u direct kunt bestellen. Dankzij ons strenge selectieproces kopen wij alleen kleden in die kwalitatief in goede staat zijn. Na het reinigingsproces is het kleed helemaal in topconditie! Zodra het tapijt binnen is, bezorgen we deze bij u thuis.