Gratis verzending vanaf € 100,-
Duurzame producten
Showroom van 2000 vierkante meter
Unieke exemplaren inclusief paspoort
  1. Home
  2. vintage look vloerkleed geel met blauw verkrijgbaar in diverse maten.
vintage look vloerkleed geel met blauw verkrijgbaar in diverse maten.
Sorry! No image

vintage look vloerkleed geel met blauw verkrijgbaar in diverse maten.

Duurzaam
Uniek exemplaar

Dit geel met blauwe vloerkleed is voor de echte kleurliefhebber! De prachtige bloemenprint laat roze rozen zien in diverse tinten vergezeld met groene bladeren, net zoals bij de antieke exemplaren. We zien dit kleed terug bij mensen met lef! Door de opvallende kleuren doet dit kleed het goed in huiskamers met veel lichtinval. En door de geel met blauwe kleuren, past dit vloerkleed perfect iin een baby- of kinderkamer.

Wil jij inspiratie opdoen over het gebruik van de kleur geel in je interieur? Lees dan vooral ons blog hierover.

Dit vloerkleed, dat gemaakt is van synthetisch wol, komt in drie verschillende afmetingen. Het kleed is gemakkelijk schoon te maken en vraagt geen onderhoud. Stofzuigen is voldoende. Bestel dit exemplaar nu in onze webshop!

 

€ 89,00
17
Keer bekeken in de afgelopen 24 uur

Haal kleur in huis!

Hou je van veel kleur in huis? Volg je de trends op de voet? En is je ook niet ontgaan dat geel helemaal hot is op dit momenteel? Ga dan voor dit vrolijke replica vloerkleed.

De echte vintage vloerkleden worden al even niet meer gemaakt. De laatste werd ongeveer 50 jaar geleden in Turkije met de hand geweven. Je vindt unieke exemplaren bij ons in de webshop of in de showroom. Greep jij net mis? Of ben je op zoek naar een mooi, maar voordelig vloerkleed? Kijk dan eens naar onze replica kleden. Van een prachtig uniek, kleurrijk exemplaar, hebben wij een replica vloerkleed laten maken. Zo kun jij thuis dus genieten van een mooi exemplaar tegen een klein prijsje!

Maten kunnen iets afwijken omdat het katoen iets kan krimpen tijdens het productie proces.

Let op: de maat 310cm x 194cm is tijdelijk uitverkocht en vanaf medio januari weer leverbaar u kunt hem nu wel al online bestellen.

Gratis verzending vanaf € 100,-
Niet tevreden? geld terug garantie
Showroom van 2000 vierkante meter
Klanten geven ons een 9.3/10

Uw bestelling

Na ontvangst van uw online bestelling pakken wij uw order direct zorgvuldig in. Per email ontvangt u van ons een track & tracé-code, zodat u kunt nagaan wanneer het bij u afgeleverd wordt. Geen van ons ontvangen Check uw spamfolder, wellicht is de email hier terecht gekomen.

Wilt u een specifieke dag afspreken Neem dan direct contact met ons op na uw bestelling.

Retour zenden

Beoordeel na levering uw order op uw gemak in uw eigen omgeving. Past het kleed toch niet in uw interieur Geen probleem! Vanaf het moment van ontvangst heeft u 14 dagen om van de aankoop af te zien. Stuur het product ingepakt aan ons retour. U krijgt dan zo snel mogelijk uw geld terug. Terugsturen per aangetekende post kost € 7,- of maximaal € 14,-, afhankelijk van het gewicht. Heeft u een vraag bekijk dan onze lijst met FAQ.

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen van klanten die eerder bij ons besteld hebben.

Het kleed komt uit Turkije

Elk vintage vloerkleed komt met een paspoort. Hierin staat informatie over; leeftijd van het kleed, locatie waar het vandaan komt en van wat voor materiaal het gemaakt is.

Klantenreviews
2151 reviews
9.3
/10
Beoordeling
Bekijk dit artikel in onze prachtige showroom in Haarlem
  • Adres
  • Hendrik Figeeweg 1-0002
  • Figeehal 2 (noordkant van de hal)
  • 2031 BJ Haarlem
  • Openingstijden
  • De showroom/winkel is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 en zaterdag van 09:00 tot 16:30
Route showroom

{{ message }}