Bezig met laden...

Vintage Meubels


Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In onze zoektocht naar vintage vloerkleden komen wij ook geregeld mooie vintage designmeubelen tegen. Als wij iets moois tegenkomen proberen we dit uiteraard in te kopen. Zo begonnen we ook met de bank van Togo Ligne Roset, in 1973 ontworpen door Michel Ducaroy uit Frankrijk. Toen we de eerste geleverd hadden kregen we er veel vragen over of we deze niet nog een keer konden leveren, en of we ook andere kleuren van deze bank kunnen leveren. Inmiddels hebben we al diverse van deze Togo banken in diverse kleuren geleverd.

100% origineel

Wij leveren alleen de originele banken. Geen replica’s of opnieuw gestoffeerde banken. Omdat de bank 100% origineel is zal deze zijn waarde behouden. Naast de banken van Ligne Roset zijn we ook op zoek naar kasten en dressoirs, vaak kom je dan uit bij Deens designmeubelen. Dit zijn meubelen die wij tijdens ons zoektocht vinden, waarvan wij denken dat ze goed gecombineerd kunnen worden met een gaaf vintage vloerkleed. De vintage Designmeubelen die wij op voorraad hebben zijn oud en gebruikt, maar wel in perfecte staat!

Hoe te combineren?

De vintage dressoirs of Ligne Roset togo’s zijn heel goed te combineren met kleden uit onze collectie. De natuurtinten van het Zweedse design in combinatie met een gaaf vintage vloerkleed gaan heel goed samen. Aangezien onze vloerkleden met de hand worden geweven, komen ze in allerlei maten en in verschillende patronen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte vintage vloerkleed om uit te kiezen. Kijk hieronder voor een geschikt vloerkleed:

- Berber kleed

- Vintage vloerkleed

- Perzisch tapijt