Vintage vloerkleden en tapijten

Rozenkelim.nl importeert vintage vloerkleden uit Turkije, Iran, Marokko en Moldavië.
Onze vintage vloerkleden uit Iran & Turkije zijn met de hand bewerkt; ze passen perfect in de moderne westerse interieurs. Bekijk onze unieke collectie!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar mooie vintage vloerkleden? Rozenkelim.nl verzamelt vloerkleden die gemiddeld zo’n 50 jaar oud zijn. We laten ze met de hand bewerken voor een tweede leven. De vloerkleden ondergaan een heel proces waardoor ze er uiteindelijk prachtig uit komen te zien en perfect passen in de westerse interieurs. U bestelt uw nieuwe kleed veilig en snel in deze webshop! Onderstaande exemplaren zijn direct uit voorraad leverbaar.

Vloerkleed in vintage- en retro-stijl

De kracht van de vintage kleden is de authentieke uitstraling. Door het scheren van de hoge pool krijgen de vloerkleden deze unieke look. Dit terwijl de kleden alles behalve versleten zijn. Het proces van ontkleuren en inverven is bovendien essentieel voor de uitstraling. Al deze vintage vloerkleden komen uit Iran en Turkije en zijn tussen de 30 en 80 jaar oud. We kunnen de oorspronkelijk gebruikte verf niet precies nagaan. Het is dan ook mogelijk dat de authentieke kleden iets verkleuren als ze met een vloeistof in contact komen of aan zonlicht worden blootgesteld.

Bijzondere toevoeging aan interieur

Zowel in de moderne als in de klassieke inrichting zorgen deze vintage vloerkleden voor een bijzondere toevoeging. Wat het nog specialer maakt is dat al deze vintage vloerkleden een eigen geschiedenis hebben. Daarnaast worden alle kleden met hand bewerkt wat de meest geweldige resultaten geeft. Het gevolg is dat alle kleden worden bewerkt tot unieke kunstwerken.

Assortiment vintage vloerkleden

Blader hieronder door ons assortiment vintage vloerkleden dat wij op voorraad hebben. Bekijk voor nóg meer inspiratie ook eens bijvoorbeeld onze patchwork of Berber-kleden.