Vlekwerend en waterafstotend laten maken van je vloerkleed

Heeft u bij ons zojuist een vloerkleed gekocht, dan kunnen wij uw vintage vloerkleed, rozenkelim of patchwork vloerkleed behandelen met onze protector zodat uw vloerkleed beter beschermd is tegen vlekken en vuil. Na uw aankoop behandelen wij uw vloerkleed direct en laten hem een dag drogen, daarna sturen wij het kleed naar u toe met daarin de verklaring dat uw kleed beter vuil en vochtwerend is.0
€ 49,95
incl. 21% BTW
Bescherm je vloerkleed
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

L

Laat je vloerkleed behandelen waardoor ze beter beschermd zijn tegen vlekken en vuil.

Heeft u bij ons zojuist een vloerkleed gekocht, dan kunnen wij uw vintage vloerkleed, rozenkelim of patchwork vloerkleed behandelen met onze protector zodat uw vloerkleed beter beschermd is tegen vlekken en vuil. Na uw aankoop behandelen wij uw vloerkleed direct en laten hem een dag drogen, daarna sturen wij het kleed naar u toe met daarin de verklaring dat uw kleed beter vuil en vochtwerend is.

Wij behandelen uw hele kleed in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte. De behandeling verandert niks aan het uiterlijk van het kleed.

Deze behandeling raden wij niet aan bij onze berbers omdat deze hoogpolig zijn. Stuurt u een behandelt kleed retour dan vergoeden wij uiteraard wel het kleed maar niet de behandelkosten.

Nabehandeling:
Het behandelde vloerkleed regelmatig controleren en indien nodig nabehandelen met vlekwerende en vuil afstotende spray.

 

 

 

 

Meer informatie
SKUvloerkleed behandeling