Bezig met laden...

vloerkleed met zachte pool donkere tinten in diverse maten verkrijgbaar

Vloerkleed in donkere tinten met zachte pool

Onze echte antieke vintage vloerkleden zijn gemiddeld 50 jaar oud. We vinden deze kleden vooral in Turkije. Alle antieke kleden worden met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Van de meest gewilde kleden uit de originele vintage collectie, hebben wij van Rozenkelim een replica vloerkleed laten maken. Zo ook van dit prachtige exemplaar. Voor een zachte prijs ben jij nu dus ook in het bezit van deze echte look-a-like!

 0
Slechts € 79,00
incl. 21% BTW

Wij weten wel waarom dit vloerkleed zo gewild is. Door de aardetinten die goed samengaan met hout, mengt dit kleed zich uitstekend in je interieur. We zien dit kleed dus veel terug in huiskamers met een eikenhoutenvloer of laminaatvloer. De donkere tinten in dit kleed passen juist weer heel goed bij beton. We kunnen dus wel stellen dat dit kleed een echte kameleon is en past binnen elk interieur. Daarnaast geeft de print het vloerkleed een echte antieke look.

We bieden dit kleed aan in verschillende afmetingen. Zo past dit kleed al in de kleinste woning. Maar ook aan de mensen met veel ruimte hebben wij gedacht! Het grootste vloerkleed met deze prachtige aardetinten is maar liefst 390cm x 300cm.

Omdat dit vloerkleed vooral bestaat uit rustige aardse tinten, leent dit vloerkleed zich er uitstekend voor om onder je meubels te leggen. Je kunt je bank, stoel, salontafel en eventueel andere kleine bijzettafels dus een stukje over het vloerkleed plaatsen. Je creëert hierdoor meer eenheid. Lees voor tips ook eens onze blog over 'hoe groot moet mijn vloerkleed zijn.'

Bestel dit vloerkleed nu en ervaar zelf hoe dit exemplaar staat bij jou thuis.

Vloerkleed 2318
 • 500 unieke vintage
  vloerkleden op voorraad
 • Gratis versturen bij
  bestelling boven € 100,-
 • Binnen twee
  werkdagen in huis
 • Elk kleed komt
  met een paspoort
 • Showroom van
  2000 vierkante meter
 • Klarna, betaal uw kleed
  pas na levering!

Details Rozenkelim

Herkomst: Turkije
Kleur: divers
Meer informatie
SKUdonkeretinten2318
Lengte290
Birdeye Image/2/3/2318_nieuw.png