• Unieke vintage vloerkleden
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Ook op maat gemaakt

Kelims

Rozenkelims

Unieke handgeweven kelims op een veelal donkere achtergrond met bloemen motief. Dat zijn onze authentieke rozenkelims uit Moldavië. Al onze kelims zijn uniek, er is nooit een tweede exemplaar! De kelims zijn gemiddeld tussen de 30 en 80 jaar oud. Het weven van kelims is een eeuwenoude traditie onder de vrouwen in Moldavië. Aan de familienamen of jaartallen die in de kleden geweven zijn is te zien waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Al onze rozenkelims worden zeer grondig gewassen, sommige kelims worden nog in de thee gewassen om de felle kleuren weer enigszins te dempen.

Gratis levering van de rozenkelim

Al onze rozenkelims zijn op voorraad en kunnen wij direct leveren. Bij ons betaalt u geen verzendkosten. De levering is helemaal gratis. Bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd uw geld terug krijgen. Hierdoor is het mogelijk om het vloerkleed uit te proberen in uw eigen interieur. Past het kleed niet bij uw interieur of voldoet het niet helemaal aan uw wensen? U kunt het kleed weer eenvoudig verpakken en terugsturen. De kosten hiervoor bedragen tussen de € 6,95 en € 12,20, afhankelijk van het gewicht.

(Onze vloerkleden zijn in het verleden op traditionele wijze gemaakt. Dit betekent dat wij niet exact kunnen nagaan welke verf soort gebruikt is. Hierdoor kan het zijn dat er kleurverandering optreedt als het vloerkleed in contact komt met een vloeistof of aan zonlicht wordt blootgesteld).

 Onderstaande rozenkelims zijn direct uit voorraad leverbaar: 

 

 

Onderdelen 1 tot 18 van totaal 142

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 18 van totaal 142

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Volg ons op