Vloerkleed op een deskundige manier laten reinigen

Bezig met laden...

Vloerkleed reinigen via rozenkelim met 10% korting.

 

Is het mogelijk om bij jullie, ons mooie tapijt professioneel te laten reinigen? Dit is een vraag welke we de afgelopen jaren veel voorbij hebben horen komen en waar we tot vandaag geen antwoord op hadden. Maar, zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, behoort dit tot het verleden. Vanaf vandaag werken wij samen met: Cinco cleaning. Zij zijn professionals op het gebied van een gronidige reiniging van alle soorten vloerkleden. Denk daarbij aan de mooie: vintage vloerkleden, Perzische tapijten en zelfs de prachtige hoogpolige Berber vloerkleden.

Cinco cleaning is een familie bedrijf dat als sinds 1989 vloerkleden reinigt en kunnen dus met recht zeggen dat zij deskundigen zijn op het gebied van tapijtreiniging. Het grondig reinigen wordt allemaal gedaan met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Deze zijn niet schadelijk voor de gezondheid van kleine kinderen en dieren. Om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken worden de kleden gratis thuis afgehaald en teruggebracht. Als klant van Rozenkelim heb je een paar voordelen bij een reiniging bij Cinco Cleaning: 

  • 10 procent korting
  • Professioneel reiniging
  • 30 dagen 100% tevredenheidsgarantie 
  • Gratis ophalen en leveren
  • Gebruik van Biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel

vloerkleed reinigen

Wat kost een vloerkleed reiniging? 

Het reinigen van een vloerkleed en de prijs hiervan is afhankelijk van de grootte van het tapijt en de type behandeling. Het is bij Cinco cleaning mogelijk om het tapijt met een anti allergie en een anti mot behandeling in te spuiten. Voor zijden kleden geldt een speciale behandeling, aangezien een zijden vloerkleed eerst grondig geinspecteerd wordt voordat deze gereinigd kan worden. Op de website van Cinco cleaning is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen. Als u dit formulier invult ziet Cinco dat uw aanvraag via rozenkelim komt en krijgt u 10% korting.

 

Vraag hier uw offerte aan

.

Wat kan ik doen bij kleine vlekken? 

Een klein vlekje is natuurlijk zo gemaakt, denk aan het laten vallen van eten, drinken, wijn of andere vlekmakers. Het kan de beste overkomen, maar is het dan nodig om een vloerkleed professioneel te laten reinigen? Wij vinden van niet. Het vloerkleed kan eventueel ook met een vloerkleed reiniger  gereinigd worden. Dit is een spray bedoeld voor het zelfstandig verwijderen van kleine vlekken. Na het reinigen met de spuitbuis, is het mogelijk om het vloerkleed in te spuiten met een vlekwerende spray. Dit zorgt ervoor dat het vloerkleed vlekwerend en waterafstotend is. Bij ons is het ook mogelijk om op een professionele manier een vloerkleed waterafstotend te maken. Wij spuiten na aankoop, het vloerkleed in met een speciale vloeistof, welke ervoor zorgt dat het kleed beter beschermd is tegen vlekken en waterafstotend is.